Orto mapyCz ZL 16
Re: Orto mapyCz ZL 16
Na ZL 17 se už těším. Ať se ti daří. Ještě bych měl maličkou prosbu. Psal jsi, že můžeš poskytnout script na rozmazání vodoznaku map. Až budeš mít chvíli, prosím pošli mi ho. Díky.
Pavel
Pavel
zdar, povedlo se nekomu rozbehat tohle orto pro x_plane 11 ? dik
co sa tyka sceneriek, vsetko co ide v xpl10 ide aj v xpl 11
akorát silnice jsou pak zase černý
ahoj, tak se mi nakonec povedlo rozbehat to orto ALE ... vysledek je divnej, nesedi reky, okraje jsou takove ostre a rozbite, a napr. stromy nejsou nikde - pouzivam osm zdroje - kdyz vypnu orto hned jsou vsude krasne huste stromy i brehy rek vypadaji o hodne lip ale textury jsou hnusne ... a taky ty vodoznaky jsou docela rusive, da se s tim neco udelat ?
dik
m.
dik
m.
Mas asi spatne poradi scenerek? Koukni do souboru scenery_pack.ini. XPL kazdou nove pridanou scenerku prida na zacatek, teday uplne nahoru a tim prekreje zbytek.
Jedna moznost je si to ruco poeditovat, druha pak mit jistotu, ze jsou scenerky spravne abecedne setridene (tak aby pri abecednim tridenim sedelo jejich poradi) a scenery_pack.ini smazat
Jedna moznost je si to ruco poeditovat, druha pak mit jistotu, ze jsou scenerky spravne abecedne setridene (tak aby pri abecednim tridenim sedelo jejich poradi) a scenery_pack.ini smazat
v tom problem nebude, scenery_pack mam v poradku - edituju ho rucne a layery jsou myslim OK, spis mne napadlo jaky mesh mam pouzit pro tuhle orto aby sedela ok ?
dik
dik
Celkove s tim mam trocha problem, prilis moc informaci, ted mam aktualne nahrane nasledovne custom scenerie:
SCENERY_PACK Custom Scenery/aa_Praha/
SCENERY_PACK Custom Scenery/aa_Prehrady_v1.0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/apt_LKPR_v2.2.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/CR5 - Autogen/
SCENERY_PACK Custom Scenery/CRSR_Network_OSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/CRSR_objekty_OSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
SCENERY_PACK Custom Scenery/R2_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ruscenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zSimulatorsczZL16_+48+014/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zSimulatorsczZL16_+49+014/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zSimulatorsczZL16_+50+014/
a vysledek je:
Kdyz to porovnam s uplne defaultnim X11:
tak u defaultu jsou lesy a ohraniceni vody je mnohem hezci. Jeste jsem udelal kombinaci default X11 + prehrady a tak kombinace vypada
taky lip.
Proste mi prijde ze mi neco unika, kdyz nekdy vidim obrazky lidi a jejich scenerii tak je to uplne jiny simulator.
Co je teda kombinace ktera bezi nejlip ? Zelezo mam na to myslim docela dobre ale proste porad to vypada nejak divne ...
Jinak vsechny detaily mam na max.
Idealne bych chtel orto mapu s peknym ohranicenim vody, na tom autogenem udelane domecky a stromy a do toho samozrejme orientacne body na vfr letani. Litam z vrtulnikem takze honim hezke detaily nizko nad zemi. Hardware neni problem ( i7, gtx1080, oculus CV1 ) - a proste z toho chci vymacknout co nejvic
dik za radu
m.
SCENERY_PACK Custom Scenery/aa_Praha/
SCENERY_PACK Custom Scenery/aa_Prehrady_v1.0/
SCENERY_PACK Custom Scenery/apt_LKPR_v2.2.2/
SCENERY_PACK Custom Scenery/CR5 - Autogen/
SCENERY_PACK Custom Scenery/CRSR_Network_OSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/CRSR_objekty_OSM/
SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
SCENERY_PACK Custom Scenery/R2_Library/
SCENERY_PACK Custom Scenery/ruscenery/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zSimulatorsczZL16_+48+014/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zSimulatorsczZL16_+49+014/
SCENERY_PACK Custom Scenery/zSimulatorsczZL16_+50+014/
a vysledek je:
Kdyz to porovnam s uplne defaultnim X11:
tak u defaultu jsou lesy a ohraniceni vody je mnohem hezci. Jeste jsem udelal kombinaci default X11 + prehrady a tak kombinace vypada
taky lip.
Proste mi prijde ze mi neco unika, kdyz nekdy vidim obrazky lidi a jejich scenerii tak je to uplne jiny simulator.
Co je teda kombinace ktera bezi nejlip ? Zelezo mam na to myslim docela dobre ale proste porad to vypada nejak divne ...
Jinak vsechny detaily mam na max.
Idealne bych chtel orto mapu s peknym ohranicenim vody, na tom autogenem udelane domecky a stromy a do toho samozrejme orientacne body na vfr letani. Litam z vrtulnikem takze honim hezke detaily nizko nad zemi. Hardware neni problem ( i7, gtx1080, oculus CV1 ) - a proste z toho chci vymacknout co nejvic
dik za radu
m.
Koukal jsem se a problémem bude, že na openstreetmap je některé vodstvo ČR značeno z importu dat z Povodí Labe a tudíž ortho4xp nepřečte správně břehy. už to zkouším opravit ale nezaručim kdy se mi to povede, času je pomálu.