Narychlo jsem dneska sepsal navod, jak na trate poslat ceske vlaky...
http://xpl.cz/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_vlak ... at%C3%ADch
Tak muzete vyzkouset a rozbit si tim XPL
Jinak az se vyda dalsi verze R2, tak tech vlaku bude jeste trosku vic, zatim jenom ty, co uz v R2 jsou, takze motorak a city elefant.
České vlaky na tratích
Re: České vlaky na tratích
Jirko, tohle jde normálně udělat i v custom scenery. Mrkni se, jak to měl Artoo v silnicích pro devítku.
Ivan Šmilauer
X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
Ja vim, samozrejme ty devitkovy site jsem kuchal Ale Artoo tam mel tehdy komplet novou definici toho networku, tj. ten net file, vcetne vsech nalezitosti. Tam to ale slo, byl relativne jednoduchej, nebyl problem se v nem vyznat a stvorit novej. XPL10 to ma ale slozitejsi, vyrazne, a nejak vytvaret novej net file se sim vsudy, byt treba na zaklade toho existujiciho, to jsem proste vzdal.
I na slovensku to jezdi.
Karel
Karel
- Přílohy
-
- Screenshot 2014-12-11 20.31.27.png (993.14 KiB) Zobrazeno 3469 x
Karol, nechci ti kazit radost,ale tohle je nejaka default tramvaj, ne cesky vlak z r2
Sakra a odkud se tam vzal? Ze by z World2xpl? To je fuk ja to beru jako vlak.
Podivam se blize na ty napisy mozna zjistim odkud se tam vzal.
S pozdravem Karel
Podivam se blize na ty napisy mozna zjistim odkud se tam vzal.
S pozdravem Karel