Lua Macros
Re: Lua Macros
Fungovali by přes to budíky, tj. serva? To by bylo parádní
Neukamenujte mě, prosím, pokud jsem řekl úplnou blbost
Neukamenujte mě, prosím, pokud jsem řekl úplnou blbost

Tak jde vsechno...
V souvislosti s tim me napada, ze by LUA mohla umet pridat si neco jako handler, kde by se rekl jako parametr casovy interval a pak samotna funkce. Tu funkci by to pak kazdych X vterin provedlo. Jinak ty serva, me by mozna trosku vadilo, jak by mi na stole porad vrcely... Navic vyrobit budik aby vypadal, no, nevim... jedine ze bys doma mel realny budiky 

budiky realne mam ... ale kokpit robit nejdem
, Jirka pisal si ze vidis uz to isto co na displayi to v XPL, funguje to aj tak co nastavis v XPL vidis na displayi a zas opacne atd ?

Zatim ne a ani to neplanuju - ono to neni defakto potreba. Jako kdyz mam HW a muzu to cvakat na nem, tak prece nebudu honit neco mysi po obrazovce. A tech pripadu, kdy se to nejak samo zmeni v simu neni moc.
tak potom mi uchadza jedna vec, myslel som ze display bere udaj zo simu, kde defakto je jedno kto mu ten udaj da ci v kokpite simulatora alebo enkoder... nieje to tak ?
To moje reseni prave udaje ze simu nebere, naopak je tam aktivne tlaci. Duvod je ten, ze to pak je cely o dost jednodussi a ucel to plni i tak. Predstav si to jako krabici, ktera vi jaky ma nastaveny hodnoty (HDG, COM, NAV, CRS,...), umi je zobrazit, umi je nastavovat... no a pri jakekoliv zmene zaridi, aby se to same nastavilo i v xpl.
to som netusil ze to robis takto, ja ze nemas krabicku ale vyuzivas pre vsetko xpl 

Ano, timer tam mam v planu pridat - jedna z veci, ktery by se v HidMacros delaly pomerne tezko a chybela mi tam - tady by to melo byt easy.masa píše:V souvislosti s tim me napada, ze by LUA mohla umet pridat si neco jako handler, kde by se rekl jako parametr casovy interval a pak samotna funkce. Tu funkci by to pak kazdych X vterin provedlo.

Ted me napadalo jeste vylepseni ty "timer" veci... resp. asi cistejsi zpusob, jak tam sikovne napojit HW, co neco z XPL ukazuje. Byla by fajn funkce, ktery by si rekl, hlidej mi tu a tu promenou z XPL a kdyz se zmeni, provedes mnou definovanou funkci. Je to teda zas preneseni neceho, co by si clovek mohl ruco nabouchat ve skriptu, ale kdyby to umelo primo interne lua macros, tak by to bylo pekny