Lua Macros
Re: Lua Macros
Prave ze jo, ale az po tom, co to hodi tehle par erroru. Jako rikam, vsechno funguje jak ma, akorat ty hlasky to vypisuje tak trochu navic.
Koukal jsem do kodu a je to divny
.
Pokud to chces resit, tak si zapni debug v LMC (lmc_log_module('XPL')) a to by melo psat neco navic.
Potom se jeste da logovat xpl plugin, staci v xplane adresari vytvorit (i prazdny) soubor luamacros.log. Pokud ho tam plugin najde, bude do nej psat debug hlasky.
A nebo se na to ted vyprdnem a budem to resit, az neco nebude fungovat. Stejne v Cechach pouzivaj LuaMacros cca 2 lidi

Pokud to chces resit, tak si zapni debug v LMC (lmc_log_module('XPL')) a to by melo psat neco navic.
Potom se jeste da logovat xpl plugin, staci v xplane adresari vytvorit (i prazdny) soubor luamacros.log. Pokud ho tam plugin najde, bude do nej psat debug hlasky.
A nebo se na to ted vyprdnem a budem to resit, az neco nebude fungovat. Stejne v Cechach pouzivaj LuaMacros cca 2 lidi

chcel som vyskusat lua macros a Jirkove prepojenie lua macros so strankou ... ked spustim jeho script v lua macros napise mi:
2016-01-03 07:14:19:435 [LUA] ERROR: Runtime error[string "LuaMacros script"]:2: attempt to call global 'lmc_http_server' (a nil value)
Cim to je ?
2016-01-03 07:14:19:435 [LUA] ERROR: Runtime error[string "LuaMacros script"]:2: attempt to call global 'lmc_http_server' (a nil value)
Cim to je ?
zahada asi vyriesena, stiahol som znova prepisal som a vyzera ze to tak ide
ale nvm preco script ako taky bezi, z xpl veci chodia ale lua pise not runing

Not running dole je normalni chovani
Ted prave letim, lua maka jak o zivot a taky to tam mam, obcas tam problikne ale i neco jinyho.

Když je tam not running, tak žádný skript opravdu neběží. Pustíte to poprvé, zaregistruji se call back handlery, ale pak neni co by běželo. Problikne tam občas zpráva ze skript běží, ale jen když ho něco spustí a zpravidla velmi krátce.
Odesláno z mého Lenovo S750 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Lenovo S750 pomocí Tapatalk

Je mozny, ze by LUA macros plugin v nejakym momente lehounce pribrzdil XPL? Co jsem ted lital, tak mi prislo, ze to dela. S vypnutym pluginem to bylo uplne plynule, kdyz ho zapnu, tak jsou tam co chvili takove male zaseky. Zda se mi to, nebo to je teoreticky mozne?
Tak nezda se mi to, ted to bylo zcela evidentni. A dela to pravdepodobne tehdy, kdyz po nem zacnu chtit nejaky data. Pouzivam 10x lmc_on_xpl_var_change, tam bude problem? Prosim, prosim, vyresit nejak
Jinak si pro ten muj ArduinoLCD panel budu muset psat vlastni plugin do XPL...

Já bych řekl, že je to klidně možné. Plugin běží ve stejném vlákně jako aplikace. Pokud plugin nevrátí řízení, tak XPL stojí. Nejvíce může brzdit čekání na I/O. Když jsem psal plugin pro LCD tak jsem se toho docela bál, ale zatím jsem nic nezpozoroval