Lua Macros

Nástroje, utility, SW udělátka, Xdgets, doplňky ...

Re: Lua Macros

Příspěvekod me2d » 26 čer 2017, 23:40

No tak snad bychom mohli umet XPL 11 - stejny link - http://www.hidmacros.eu/luamacros_xpl11.zip
Meni se exe a plugin.
Par syntetickych happy scenario pokusu mi fungovalo.
Obrázek
me2d
Site Admin
 
Příspěvky: 175
Registrován: 29 pro 2014, 21:30

Re: Lua Macros

Příspěvekod mano » 02 srp 2017, 16:44

taky blby dotaz, nedalo by sa pridat aby si pametalo co som tam mal posledne nacitane ? pouzivam jedine script od jirku na panel.. a uz som tak lenivy ze sa mi to nechce stale hladat aby som nacital spravny script. dakujem :D
Uživatelský avatar
mano
 
Příspěvky: 555
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok

Re: Lua Macros

Příspěvekod masa » 02 srp 2017, 17:02

Hele vono to ma nejaky parametry z prikazovky, podle me tim udelas to, co chces ;)
Ja tam mam treba neco jako... E:\Apps\Luamacros\LuaMacros.exe xpl.lua
A melo to jeste nejaky dalsi, ze se to pustilo minimalizovany atd. tusim...
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Lua Macros

Příspěvekod me2d » 03 srp 2017, 07:49

Ano, jméno skriptu jako parametr a udělat si na to zástupce. Pak to myslím umí -r a tim jo rovnou pustí. Minimalizace a tray ikona už se řídí prikazama ve skriptu.
Obrázek
me2d
Site Admin
 
Příspěvky: 175
Registrován: 29 pro 2014, 21:30

Re: Lua Macros

Příspěvekod mano » 03 srp 2017, 15:17

dakujem, uz to viem pustit, ako to este minimalizujem automaticky ?
Uživatelský avatar
mano
 
Příspěvky: 555
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok

Re: Lua Macros

Příspěvekod me2d » 03 srp 2017, 17:22

Obrázek
me2d
Site Admin
 
Příspěvky: 175
Registrován: 29 pro 2014, 21:30

Re: Lua Macros

Příspěvekod mano » 03 srp 2017, 22:43

ja viem ze budem za blbca :mrgreen: ale programovanie mi moc nejde.. co treba napisat za prikaz aby neostal otvoreny prikazovy riadok ?
Uživatelský avatar
mano
 
Příspěvky: 555
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok

Re: Lua Macros

Příspěvekod masa » 04 srp 2017, 06:20

Udelej si zastupce, novou ikonku, treba na plose. A pak na ni Vlastnosti a tam poeditovat Cil.
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Lua Macros

Příspěvekod masa » 10 zář 2017, 08:26

Tak jsem se konecne dostal k tomu, vyzkouset LUA macros v XPL11 a vypada to, ze vsechno funguje jak ma, dik ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Předchozí

Zpět na Nástroje a doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron