České vlaky na tratích

Nástroje, utility, SW udělátka, Xdgets, doplňky ...

České vlaky na tratích

Příspěvekod masa » 19 led 2015, 21:36

Narychlo jsem dneska sepsal navod, jak na trate poslat ceske vlaky...

http://xpl.cz/wiki/%C4%8Cesk%C3%A9_vlak ... at%C3%ADch

Tak muzete vyzkouset a rozbit si tim XPL :)

Jinak az se vyda dalsi verze R2, tak tech vlaku bude jeste trosku vic, zatim jenom ty, co uz v R2 jsou, takze motorak a city elefant.
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: České vlaky na tratích

Příspěvekod leguan » 19 led 2015, 21:54

Paráda! Teď jsem půl hodiny letěl nad motoráčkem s "mrdoletem".... :D
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
leguan
 
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: České vlaky na tratích

Příspěvekod Ivan » 19 led 2015, 22:37

Jirko, tohle jde normálně udělat i v custom scenery. Mrkni se, jak to měl Artoo v silnicích pro devítku.
Ivan Šmilauer

X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
Uživatelský avatar
Ivan
 
Příspěvky: 48
Registrován: 31 pro 2014, 14:01
Bydliště: LFPG

Re: České vlaky na tratích

Příspěvekod masa » 19 led 2015, 22:44

Ja vim, samozrejme ty devitkovy site jsem kuchal ;) Ale Artoo tam mel tehdy komplet novou definici toho networku, tj. ten net file, vcetne vsech nalezitosti. Tam to ale slo, byl relativne jednoduchej, nebyl problem se v nem vyznat a stvorit novej. XPL10 to ma ale slozitejsi, vyrazne, a nejak vytvaret novej net file se sim vsudy, byt treba na zaklade toho existujiciho, to jsem proste vzdal.
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: České vlaky na tratích

Příspěvekod oldboy » 19 led 2015, 23:19

I na slovensku to jezdi.

Karel
Přílohy
Screenshot 2014-12-11 20.31.27.png
Screenshot 2014-12-11 20.31.27.png (993.14 KiB) Zobrazeno 1432 krát
oldboy
 
Příspěvky: 132
Registrován: 31 pro 2014, 10:07

Re: České vlaky na tratích

Příspěvekod masa » 20 led 2015, 07:10

Karol, nechci ti kazit radost,ale tohle je nejaka default tramvaj, ne cesky vlak z r2 ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: České vlaky na tratích

Příspěvekod oldboy » 20 led 2015, 09:16

Sakra a odkud se tam vzal? Ze by z World2xpl? To je fuk ja to beru jako vlak.
Podivam se blize na ty napisy mozna zjistim odkud se tam vzal.

S pozdravem Karel
oldboy
 
Příspěvky: 132
Registrován: 31 pro 2014, 10:07


Zpět na Nástroje a doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron