DSF2Text

Nástroje, utility, SW udělátka, Xdgets, doplňky ...

DSF2Text

Příspěvekod LAKY911 » 29 led 2015, 21:44

Ahoj, chci se zeptat, umí tu někdo s DSF2Text? Mě to vůbec nefunguje a nevim proč...
Obrázek
Uživatelský avatar
LAKY911
 
Příspěvky: 86
Registrován: 02 led 2015, 23:10

Re: DSF2Text

Příspěvekod Ivan » 29 led 2015, 22:34

Co máš konkrétně za problém?
Ivan Šmilauer

X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
Uživatelský avatar
Ivan
 
Příspěvky: 48
Registrován: 31 pro 2014, 14:01
Bydliště: LFPG

Re: DSF2Text

Příspěvekod LAKY911 » 29 led 2015, 22:50

No, nevytvoří mi to ten texťák
Ujasněme si postup:
1. Otevřu si ten DSF2Text.cmd (nebo jak se to jmenuje)
2. Přetáhnu do něj ten .dsf soubor
3. Mělo by to něco udělat (?)
Ale nic. Co dělám špatně?
Obrázek
Uživatelský avatar
LAKY911
 
Příspěvky: 86
Registrován: 02 led 2015, 23:10

Re: DSF2Text

Příspěvekod mano » 29 led 2015, 22:54

ako mozes do cmd pretahovat subor ? :D :D otvor si XGrinder a tam pretiahni subor ;-)
Uživatelský avatar
mano
 
Příspěvky: 555
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok

Re: DSF2Text

Příspěvekod Ivan » 29 led 2015, 22:59

Co máš za operační systém?
Ivan Šmilauer

X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
Uživatelský avatar
Ivan
 
Příspěvky: 48
Registrován: 31 pro 2014, 14:01
Bydliště: LFPG

Re: DSF2Text

Příspěvekod Ivan » 29 led 2015, 23:05

Jak říká Mano, použij XGRinder. DSFTool se spouští na příkazový řádce. Funkce, vstup a výstup se ovládají zadáním argumentů před samotnou exekucí programu.
Ivan Šmilauer

X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
Uživatelský avatar
Ivan
 
Příspěvky: 48
Registrován: 31 pro 2014, 14:01
Bydliště: LFPG

Re: DSF2Text

Příspěvekod masa » 30 led 2015, 07:01

Jinak taky existuji dsf, ktery proste prevest nejdou, ale to asi nebude tenhle pripad. Treba mesh v3 nejde dekompilovat...
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: DSF2Text

Příspěvekod LAKY911 » 30 led 2015, 09:02

Mám Win7 64bit.
Ten dsf je z letiště Klatovy.
Díky za rady, až budu moc, tak to vyzkouším
Obrázek
Uživatelský avatar
LAKY911
 
Příspěvky: 86
Registrován: 02 led 2015, 23:10


Zpět na Nástroje a doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron