Jaky bych měl mít HW

Simulátory, PC, periferie, zajímavá HW udělátka

Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod Livien » 03 úno 2015, 13:51

Nějakou dobu jsem neklítal, pak jsem nainstaloval updaty, nový drivery a FPS mi kleslo tak o 20, tak jsem si řikal, že prdim na nastavování a půjdu do novýho železa.

Co mi kdo doporučíte? Nebo nedoporučíte :-D

Díky všem, vim, že je to neoblíbený téma
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
Uživatelský avatar
Livien
 
Příspěvky: 66
Registrován: 30 pro 2014, 22:08

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod masa » 03 úno 2015, 15:10

Zeptej se na peraku, tam je vzdycky odborniku... :) A co mas ted?
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod Livien » 03 úno 2015, 16:37

Intel Core i7 860, 8GB DDR3 (víc tam údajně nenarvu), HDD 1000 GB a Gainward GTX 560 Ti 1GB
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
Uživatelský avatar
Livien
 
Příspěvky: 66
Registrován: 30 pro 2014, 22:08

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod masa » 03 úno 2015, 16:52

A potrebujes nutne HDR? Na necem takovym jde nastavit do relativne koukatelny podoby i XPL 10.32 ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod Livien » 03 úno 2015, 21:54

Staci mi jen at se to nejak pynule hejbe, ted se mi to seka. Necham si poradit co jak nastavit, klidne i v PM at nezasirame forum
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
Uživatelský avatar
Livien
 
Příspěvky: 66
Registrován: 30 pro 2014, 22:08

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod masa » 03 úno 2015, 21:58

Prvni bych dal nejaky reset nastaveni, pripadne tomu smazal preference. A pak... hmm... mel by se dopsat ten clanek na wikine :) I kdyz kdyz tam vlastne mrknes na ten obrazek, tak to je +/- nastaveni ktery tam mam ja a ktery odpovida tvy sestave ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod Livien » 04 úno 2015, 10:19

Jo, nevšim jsem si, že naše vševědoucí wiki, tak rozjela. Pak to doma zkusim, díky. Asi tohle vlákno můžeš Petře smáznout, nějak už neodpovídá názvu :-D
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
Uživatelský avatar
Livien
 
Příspěvky: 66
Registrován: 30 pro 2014, 22:08

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod Livien » 04 úno 2015, 22:20

Tak jsem pustil XPL, že si ho přenastavim a fungoval úplně normálně na 40 fps, asi si ze mě počítač jen střílí
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
Uživatelský avatar
Livien
 
Příspěvky: 66
Registrován: 30 pro 2014, 22:08

Re: Jaky bych měl mít HW

Příspěvekod ONDR4.cz » 05 úno 2015, 01:19

:idea: Já mám normálně nastavený vyhlazování na 2xSSAA+FXAA a když se mi FPS po načtení XPL zasekne někde kolem 20, tak stačí vyhlazování vypnout a znovu zapnout a rázem mám třeba 50 :-).
Uživatelský avatar
ONDR4.cz
 
Příspěvky: 81
Registrován: 31 pro 2014, 11:48
Bydliště: Brno


Zpět na Hardware

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron