Aktualna verzia X-plane 10
Re: Aktualna verzia X-plane 10
Ad nove menu: Nekdo z LR cte perak a nebo si pise s JirkouK, to neni jinak mozny
Taky mě to hned napadlo . Moc se mi to nové menu nelíbí, současný spartanský design mi maximálně vyhovuje, ale oceňuju to, že se dá vybrat stojánka přímo kliknutím na mapu letiště a nemusím bez mapy hádat pokus/omyl. Zvuky s využitím FMODu - super. Vylepšené renderování závislé na materiálu - Chci! Hned! Teď!
Jj to me nejvice stvalo, ze jsem se prihlasil na letiste napr. LZIB a stale me to hodilo na "default". Potom zase jsem cekal kym se mi to zmeni na parking number 16. Proste nemoznost vybrat si kam me to ma hodit.
Tak JirkaK je schopny pisat vsade mozne a LR neni vynimka
Ja som to video sice nevidel, hrozne ma nudilo po 5 minutach
A ste si isty, ze to nove menu bude v 10.50 ? Nebude to az v XPL 11 ?
Ja som to video sice nevidel, hrozne ma nudilo po 5 minutach
A ste si isty, ze to nove menu bude v 10.50 ? Nebude to az v XPL 11 ?
Jsme si jistí, že nové menu bude až v 11
Náhodou to video bylo i zábavné Třeba jak prezentoval autogen a říkal: "tohle je fotka NY" a všichni udělali woooooooow... a on říkal... To je jen fotka, to není ze simu. A pak řekl.. ze simu je tohle... a woow se moc nedostavilo To muselo zklamat
Náhodou to video bylo i zábavné Třeba jak prezentoval autogen a říkal: "tohle je fotka NY" a všichni udělali woooooooow... a on říkal... To je jen fotka, to není ze simu. A pak řekl.. ze simu je tohle... a woow se moc nedostavilo To muselo zklamat
Tak fajn. Uz som si myslel, ze v XPL 10 si budem musiet zvyknut na nieco nove
A to ze to bolo miestami zabavne je mozne.
Ale vzhladom na to, ze houno rozumiem hovorenej anglictine, by to bola pre mna hodina nudy
A to ze to bolo miestami zabavne je mozne.
Ale vzhladom na to, ze houno rozumiem hovorenej anglictine, by to bola pre mna hodina nudy
tak co je s tou 10.50 BETA? já myslel, že to bude tak v pondělí, úterý... a ona je už středa
Tak jsem se také kouknul a jejich plány se mi velice zamlouvají - PBR počínaje a novým UI konče. Ještě nějakou možnost overridu nastavení controlu per aircraft a už mi nebude chybět nic.
Včera 14.6. v 6:54 jejich času napsal Ben Supnik toto:djbuldog píše:tak co je s tou 10.50 BETA? já myslel, že to bude tak v pondělí, úterý... a ona je už středa
It won’t be released today. I might be able to -cut- the beta today, but even if I do, it will need to be uploaded, which has to run overnight.
Tak uvidíme.
takze ben pise ze bud zajtra alebo niekedy v buducnosti ..