LKZB obrázky z tvorby
Re: LKZB obrázky z tvorby
Láďo, skvělá práce, gratulace.Letmo jsem se na tom proletěl a tady je pár postřehů. Brouzdaliště se zobrazuje napůl, posunout branku a usadit téčko.(JPG 8)
Zmenšit a probrat stromky vedoucí k letišti, aby to nepůsobilo jako les.(JPG 4) Na ploše odstranit kruh, je zdvojený a koncové prahovky jsou taktéž dvojité.(JPG 1). Plot přesahuje z řady a má být mezi buňkama, posunout(JPG 6). Naopak plocha perfektně sedí na ortu(JPG 12). Taktéž auto i buňka je v pořádku(JPG 13).To je asi tak všechno, Hans
Zmenšit a probrat stromky vedoucí k letišti, aby to nepůsobilo jako les.(JPG 4) Na ploše odstranit kruh, je zdvojený a koncové prahovky jsou taktéž dvojité.(JPG 1). Plot přesahuje z řady a má být mezi buňkama, posunout(JPG 6). Naopak plocha perfektně sedí na ortu(JPG 12). Taktéž auto i buňka je v pořádku(JPG 13).To je asi tak všechno, Hans
přesahuje plot a posunout mezi buňky..
- Přílohy
-
- plot
- Uno2_6.jpg (964.62 KiB) Zobrazeno 3879 x
Zmenšit a probrat porost, aby nevypadal jako les...
- Přílohy
-
- Uno2_4.jpg (359.45 KiB) Zobrazeno 3876 x
Naposledy upravil(a) hans dne 26 led 2015, 11:56, celkem upraveno 6 x.
Auto i buňka sedí, je v pořádku.
- Přílohy
-
- Uno2_13.jpg (872.53 KiB) Zobrazeno 3881 x
Posunout branku, taktéž téčko usadit a brouzdaliště se zobrazuje napůl..
- Přílohy
-
- Uno2_8.jpg (858.75 KiB) Zobrazeno 3882 x
odstranit zdvojený kruh a taky jedny prahovky..
- Přílohy
-
- Uno2_1.jpg (848.4 KiB) Zobrazeno 3884 x
Plocha na ortu perfektně sedí..
- Přílohy
-
- Uno2_12.jpg (895.23 KiB) Zobrazeno 3886 x
A nebudu tie rozdieli v tom, ze kazdy mate iny "mesh" resp. orto ?
Alebo ze jeden ma zapnute rovne drahy a druhy zarovnanie podla terenu.

Ty protiteroristický smrčky u příjezdové cesty vypadají takto:
http://1drv.ms/1ELTXlE
Foceno o Silvestra, bylo tam sněhu asi do 10.cm. Letní foto jsem zatím nenašel. Najdu-li, doplním.
http://1drv.ms/1ELTXlE
Foceno o Silvestra, bylo tam sněhu asi do 10.cm. Letní foto jsem zatím nenašel. Najdu-li, doplním.
Já používám to ČR orto, na které byly odkazy na xplane.cz (možná v sekci, která se věnovala začátečníkům? Už nevím, ale odkaz jsem dostal tenkrát od Víti). A mám dojem, že to mám také rovné a to přitom používám zakřivené dráhy. Určitě se na to doma podívám a na tuhle oblast se zaměřím, ale stále ještě pevně věřím tomu, že by mi taková anomálie neuteklaxwing píše:A nebudu tie rozdieli v tom, ze kazdy mate iny "mesh" resp. orto ?