Mesh pro ortofoto

Domácí scenérie krajin, měst a vesnic nejen kolem VFR ČR projektu

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod LAKY911 » 03 bře 2015, 15:47

ZL16 nebude?
Obrázek
Uživatelský avatar
LAKY911
 
Příspěvky: 86
Registrován: 02 led 2015, 23:10

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod cesmina » 03 bře 2015, 16:10

Nemám ZL16 :mrgreen:
cesmina
 
Příspěvky: 75
Registrován: 31 pro 2014, 08:33

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod cesmina » 04 bře 2015, 08:43

takže mesh pro ZL16 pro LKCE na http://uloz.to/x1nW4X13/corr50014-zl16-zip
cesmina
 
Příspěvky: 75
Registrován: 31 pro 2014, 08:33

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod mano » 04 bře 2015, 08:59

Len tak teoreticky, ten isty upraveny subor v sktchpe mozes pouzit aj v zl 16 aj 17

Pisem z mobilu berte ohlad...
Uživatelský avatar
mano
 
Příspěvky: 546
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod ONDR4.cz » 26 lis 2016, 18:07

Ahoj, už delší dobu mě trápí jedna věc. Používám zdejší "oficiální" mesh pro ortho ZL16, ale má pro mě jednu zásadní nevýhodu - v Čechách, kde je použitý mesh generovaný původně pro XPL9 nefunguje default autogen (včetně silnic a lesů). V XPL10 jsem to tolik neřešil, protože rozdíl mezi OSM krabicema a domkama z Europe Library nebyl tak velký, ale ten v XPL11 už má IMHO o dost navrch (viz screen Brna), a když zavřu oči nad občas nepřesným usazením domků, tak celkovej dojem z opravdovosti je pro mě lepší s default autogenem (resp s tím z HD Meshe v3). Jde ten .dsf soubor s meshem nějak jednoduše překonvertovat tak, aby podporoval XPL10 autogen/sítě? Nebo jak případně získat kompatibilní .dsf odvozené od HD Meshe v3 pro ortho ZL16 (to původní pro XPL9)? Vím, že tím ztratím ty ruční úpravy meshe, ale ty jsou všechny v oblastech, kam si v nízké výšce zaletím tak 1x za rok, takže to mě až tak netrápí a radši bych měl v noci při přiblížení do LKPR osvětlené silnice apod.
Přílohy
Cessna_172SP_20.jpg
Cessna_172SP_20.jpg (817.92 KiB) Zobrazeno 661 krát
Uživatelský avatar
ONDR4.cz
 
Příspěvky: 81
Registrován: 31 pro 2014, 11:48
Bydliště: Brno

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod mano » 26 lis 2016, 18:10

co ma spolocny autogen s meshom ? jednoducho treba dat prec exclude z orthofota kde je mesh ... a mal by sa objavit autogen xpl11
Uživatelský avatar
mano
 
Příspěvky: 546
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod ONDR4.cz » 26 lis 2016, 19:55

Společného má, jestli tomu správně rozumím, to, že ortho obsahuje svůj vlastní mesh (.dsf soubor v Earth nav data) a autogen se generuje podle tohoto .dsf souboru. Excludem to asi nebude, to bych pak neměl autogen nikde v ČR, teď mám pusto jen na západ od 15. poledníku.
Uživatelský avatar
ONDR4.cz
 
Příspěvky: 81
Registrován: 31 pro 2014, 11:48
Bydliště: Brno

Předchozí

Zpět na Krajina ČR a SK

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron