Mesh pro ortofoto

Domácí scenérie krajin, měst a vesnic nejen kolem VFR ČR projektu
Odpovědět
Uživatelský avatar
leguan
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od leguan » 04 úno 2015, 17:29

Pravdu díš Jiří. Mám obavy, že to pochopí jen ti co se snaží do simu dělat scenerie. Rozhodně nebudu vše předělávat na 3 meshe. Tuty MESHe nám byl čert dlužnej. Co je mě platný, že budu mít lomy o 3 metry hlubší, když mě poteče voda do kopce, a veškerá moje práce za poslední 3 roky bude slušně řečeno k PRDu?
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od masa » 04 úno 2015, 22:07

Tak Slovensko v ZL17 ke stazeni tu - http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=776
Obrázek

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od masa » 21 úno 2015, 18:48

Tak ČR zkompletována, ta část vycházející z v3 snad tentokrát bez pláží :)

http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=779
http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=780
Obrázek

cesmina
Příspěvky: 75
Registrován: 31 pro 2014, 08:33

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od cesmina » 22 úno 2015, 10:55

V oblasti LKCE je mesh zcela nereálnej a nepoužitelnej , tam kde je v reálu na kopečku rovinka, kde je věž hangár a většina budek je kopec jako kráva
LKCE6.jpg
LKCE6.jpg (958.52 KiB) Zobrazeno 1242 x
lkce real.jpg
lkce real.jpg (554.53 KiB) Zobrazeno 1242 x
existuje nějaký udělátko, kterým by se dal mesh upravit ?

Uživatelský avatar
Mirekk46
Příspěvky: 90
Registrován: 31 pro 2014, 10:34
Bydliště: Jaroměř
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od Mirekk46 » 22 úno 2015, 14:54

Tak ČR zkompletována, ta část vycházející z v3 snad tentokrát bez pláží :)
Stáhl jsem si Mesh pro orto ZL 17 pro ČR, vyměnil jsem *.dsf soubory ale nezměnil se ani terén, ani nezmizely ty ošklivý břehy. Teda v Čechách. Na Moravě je to OK. Co dělám špatně? Případně, kde sehnat tu upravenou vodu od Artooa? Na X plane .cz to bylo, ale tady jsem to nenašel.
( Vyměnil jsem *.dsf v ortu, co mám v Custom scenery a smazal scenery_packs.ini. Mám tam taky Open_World2_cesko.)
Díky za každou radu Mirek
Mirek Kadlec

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od masa » 23 úno 2015, 09:28

No tohle je prave "upravena voda od Artooa" doplnena ctvercema, ktery to tehda nepokryvalo. A ty novy ctverce jsou delany z v3.
Obrázek

Uživatelský avatar
Mirekk46
Příspěvky: 90
Registrován: 31 pro 2014, 10:34
Bydliště: Jaroměř
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od Mirekk46 » 23 úno 2015, 10:18

Ty nový čtverce jsou v pohodě, ale v Čechách, konkrétně ve čtverci +50 +015, mám pořád ty hnusný pláže kolem vody. Něco dělám nejspíš špatně, jenom nevím co.
Mirek Kadlec

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od masa » 23 úno 2015, 10:25

Ono je klidne mozny, ze ty plaze v ty XPL9 verzi proste byly... Kazdopadne ja je nikde nemam, ale je mozny, ze mi je excluduje neco co mam vejs.
Obrázek

Uživatelský avatar
Mirekk46
Příspěvky: 90
Registrován: 31 pro 2014, 10:34
Bydliště: Jaroměř
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od Mirekk46 » 23 úno 2015, 10:33

Já je tam taky nikdy neměl a teď nevim co s tim. Objevily se ,tuším, potom, co jsem nainstaloval Open_World2_cesko. Už jsem ho zkusil vyhodit, ale nepomohlo to.
Přikládám snímek mého Custom scenery.
Přílohy
Custom scenery.jpg
Custom scenery.jpg (363.02 KiB) Zobrazeno 1206 x
Mirek Kadlec

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvek od masa » 23 úno 2015, 10:56

Ha, ja uz mozna tusim - autogeny co jsem generoval ja a pravdepodobne i to, co ted nove delal leguan, ty mely tusim exclude na plaze. Takze pouzivani "naseho" osm2xp autogenu by to melo spravit.
Obrázek

Odpovědět