Mesh pro ortofoto

Domácí scenérie krajin, měst a vesnic nejen kolem VFR ČR projektu

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod leguan » 04 úno 2015, 17:29

Pravdu díš Jiří. Mám obavy, že to pochopí jen ti co se snaží do simu dělat scenerie. Rozhodně nebudu vše předělávat na 3 meshe. Tuty MESHe nám byl čert dlužnej. Co je mě platný, že budu mít lomy o 3 metry hlubší, když mě poteče voda do kopce, a veškerá moje práce za poslední 3 roky bude slušně řečeno k PRDu?
Obrázek
Obrázek
Uživatelský avatar
leguan
 
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod masa » 04 úno 2015, 22:07

Tak Slovensko v ZL17 ke stazeni tu - http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=776
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod masa » 21 úno 2015, 18:48

Tak ČR zkompletována, ta část vycházející z v3 snad tentokrát bez pláží :)

http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=779
http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=780
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod cesmina » 22 úno 2015, 10:55

V oblasti LKCE je mesh zcela nereálnej a nepoužitelnej , tam kde je v reálu na kopečku rovinka, kde je věž hangár a většina budek je kopec jako kráva

LKCE6.jpg
LKCE6.jpg (958.52 KiB) Zobrazeno 1088 krát


lkce real.jpg
lkce real.jpg (554.53 KiB) Zobrazeno 1088 krát


existuje nějaký udělátko, kterým by se dal mesh upravit ?
cesmina
 
Příspěvky: 75
Registrován: 31 pro 2014, 08:33

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod Mirekk46 » 22 úno 2015, 14:54

Tak ČR zkompletována, ta část vycházející z v3 snad tentokrát bez pláží :)


Stáhl jsem si Mesh pro orto ZL 17 pro ČR, vyměnil jsem *.dsf soubory ale nezměnil se ani terén, ani nezmizely ty ošklivý břehy. Teda v Čechách. Na Moravě je to OK. Co dělám špatně? Případně, kde sehnat tu upravenou vodu od Artooa? Na X plane .cz to bylo, ale tady jsem to nenašel.
( Vyměnil jsem *.dsf v ortu, co mám v Custom scenery a smazal scenery_packs.ini. Mám tam taky Open_World2_cesko.)
Díky za každou radu Mirek
Mirek Kadlec
Uživatelský avatar
Mirekk46
 
Příspěvky: 85
Registrován: 31 pro 2014, 10:34
Bydliště: Jaroměř

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod masa » 23 úno 2015, 09:28

No tohle je prave "upravena voda od Artooa" doplnena ctvercema, ktery to tehda nepokryvalo. A ty novy ctverce jsou delany z v3.
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod Mirekk46 » 23 úno 2015, 10:18

Ty nový čtverce jsou v pohodě, ale v Čechách, konkrétně ve čtverci +50 +015, mám pořád ty hnusný pláže kolem vody. Něco dělám nejspíš špatně, jenom nevím co.
Mirek Kadlec
Uživatelský avatar
Mirekk46
 
Příspěvky: 85
Registrován: 31 pro 2014, 10:34
Bydliště: Jaroměř

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod masa » 23 úno 2015, 10:25

Ono je klidne mozny, ze ty plaze v ty XPL9 verzi proste byly... Kazdopadne ja je nikde nemam, ale je mozny, ze mi je excluduje neco co mam vejs.
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod Mirekk46 » 23 úno 2015, 10:33

Já je tam taky nikdy neměl a teď nevim co s tim. Objevily se ,tuším, potom, co jsem nainstaloval Open_World2_cesko. Už jsem ho zkusil vyhodit, ale nepomohlo to.
Přikládám snímek mého Custom scenery.
Přílohy
Custom scenery.jpg
Custom scenery.jpg (363.02 KiB) Zobrazeno 1052 krát
Mirek Kadlec
Uživatelský avatar
Mirekk46
 
Příspěvky: 85
Registrován: 31 pro 2014, 10:34
Bydliště: Jaroměř

Re: Mesh pro ortofoto

Příspěvekod masa » 23 úno 2015, 10:56

Ha, ja uz mozna tusim - autogeny co jsem generoval ja a pravdepodobne i to, co ted nove delal leguan, ty mely tusim exclude na plaze. Takze pouzivani "naseho" osm2xp autogenu by to melo spravit.
Obrázek
Uživatelský avatar
masa
 
Příspěvky: 420
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5

PředchozíDalší

Zpět na Krajina ČR a SK

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron