FN Brno

Domácí scenérie krajin, měst a vesnic nejen kolem VFR ČR projektu
me2d
Site Admin
Příspěvky: 178
Registrován: 29 pro 2014, 21:30
Kontaktovat uživatele:

FN Brno

Příspěvek od me2d » 03 úno 2015, 23:40

Honzo,

nesel by k Brnu pridat nejakej exclude na budovy (pokud to jde)?
Zalit jsem si na stresni heliport s budovama z world2xplane, ktery tu nejakej smudla vygeneroval dle Ivanova navodu a mam tam prasknutou budovu navic. Viz screenshoty:

S world2xplane
AS350B3_13.png
AS350B3_13.png (654.97 KiB) Zobrazeno 1812 x
Objekty od Jirky:
AS350B3_14.png
AS350B3_14.png (698.95 KiB) Zobrazeno 1812 x
Obrázek

Uživatelský avatar
leguan
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: FN Brno

Příspěvek od leguan » 04 úno 2015, 00:19

Tak určitě šlo, s tímhle novým autogenem je průser, že to budu muset udělat u všeho, co už jsem vydal.
Mám tam všude exclude na facades, ale ne na objekty a jelikož tuten bazmek tam pere objekty, tak mám zas minimálně na měsíc o zábavu postaráno.....
:shock: :roll: :?
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Ivan
Příspěvky: 48
Registrován: 31 pro 2014, 14:01
Bydliště: LFPG

Re: FN Brno

Příspěvek od Ivan » 04 úno 2015, 10:58

Jestli už v těch tvých scenerkách jsou excludy na fasády, tak můžu napsat skript, který by tam přidal i exclude na objekty, nemusel bys to doklikávat ručně...
Ivan Šmilauer

X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5

Uživatelský avatar
leguan
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: FN Brno

Příspěvek od leguan » 04 úno 2015, 17:09

jj, na fasády exclude mám, ale skript je pro mě cizí pojem. Tyhle "technický" věci jdou naprosto mimo mě.....
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Ivan
Příspěvky: 48
Registrován: 31 pro 2014, 14:01
Bydliště: LFPG

Re: FN Brno

Příspěvek od Ivan » 04 úno 2015, 20:27

Tož mohl bych to upravit u sebe a pak ti to někam uploadnout. V podstatě nejde o nic jiného, než že se v každém .dfs zkopíruje a mírně pozmění pár řádků.
Ivan Šmilauer

X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5

Uživatelský avatar
Livien
Příspěvky: 66
Registrován: 30 pro 2014, 22:08

Re: FN Brno

Příspěvek od Livien » 20 zář 2015, 16:59

Kluci autoři, jen taková malá technická rejpavá. Na heliportu jsou modrý světlýka, ale protože je to střešní (vyvýšenej) heliport, tak by měly bejt zelený. Ale jinak dobrá práce ;)
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze

Uživatelský avatar
leguan
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: FN Brno

Příspěvek od leguan » 23 zář 2015, 16:23

Jasně, že by to šlo, rejpale :-D ;)

Obrázek
Obrázek

Jo a taky jsem změnil blikající červená světla např. na silech a dalších budovách ode mě na svítící....
Exclude na obj tam mohu samozřejmě dát Karol, jen si nejsem jist zdali to pak nebude mazat nějaké Jirkovy objekty (musím ještě testnot).
Jo a pro upřesnění celá scenerie je laděná na mash v.2 ! V 3ce je to výškově rozházené, tak bacha na to.... nejsem si jist, zda jsem to psal v read me...
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
djbuldog
Příspěvky: 172
Registrován: 11 led 2015, 10:23
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: FN Brno

Příspěvek od djbuldog » 23 zář 2015, 20:34


Uživatelský avatar
leguan
Příspěvky: 112
Registrován: 31 pro 2014, 01:43
Bydliště: Praha 13

Re: FN Brno

Příspěvek od leguan » 23 zář 2015, 20:58

... a sakra ... :-D Jestli to dobře chápu, tak ten stojí místo toho původního, pozemního?
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
djbuldog
Příspěvky: 172
Registrován: 11 led 2015, 10:23
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: FN Brno

Příspěvek od djbuldog » 23 zář 2015, 21:56

taky mi to tak prijde :) Ze zalozniho se stal hlavni a z hlavniho zalozni :)
http://www.ltprojekt.cz/reference/fn-brno-heliport-hems

Odpovědět