X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Přespolní scenérie krajin a měst
Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 557
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od mano » 02 úno 2015, 23:42

Mesh trosku pre narocnejsich, mam pocit ze orto v oblasti alp si idem dat prec ...

Screen: https://picasaweb.google.com/1016669079 ... directlink

Stranka: http://www.alpilotx.net/downloads/x-pla ... cenery-v1/

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
jarogumulec
Příspěvky: 23
Registrován: 03 led 2015, 16:10
Bydliště: Brno

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od jarogumulec » 03 úno 2015, 14:19

Krása. 30m resolution DEM elevation data bude zajímavé. A věta " if you want to play it safe, you better have 32 GByte of RAM" pobavila.

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od masa » 03 úno 2015, 15:11

Ja si to rano nechal stahovat a jsem zvedavej, jestli to muj stroj s 8GB zabije :)
Obrázek

oldboy
Příspěvky: 132
Registrován: 31 pro 2014, 10:07

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od oldboy » 03 úno 2015, 16:59

Panove na SimHeaven.com uz jsou upravene dsf pro pouziti s ortophoto scenerii.

S pozdravem Karel

P.S. Zatim mam 16 GB RAM v iMAC-u tak to snad pujde.

Uživatelský avatar
bumper
Příspěvky: 20
Registrován: 31 pro 2014, 01:07
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od bumper » 03 úno 2015, 17:12

masa píše:Ja si to rano nechal stahovat a jsem zvedavej, jestli to muj stroj s 8GB zabije :)
To stahuješ asi zbytečně, ne? Vždyť tam jasně píšou " You need at least 16 GByte of RAM to enjoy this scenery (and this is no joke, it is a very serious warning)!!! And if you want to play it safe, you better have 32 GByte of RAM!" A ještě to bude chtít asi nejnadupanější GPU, takže taková "sranda" pro ty co nevědí co s penězma :)
Obrázek

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od masa » 03 úno 2015, 17:18

Pravě proto, že to tam jasně píšou to chci zkusit, jak se to projeví, o kolik nějaký odkládání na disk zabije FPS :)
Obrázek

Uživatelský avatar
Premek
Příspěvky: 58
Registrován: 02 led 2015, 12:43

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od Premek » 03 úno 2015, 17:23


Uživatelský avatar
xwing
Příspěvky: 133
Registrován: 31 pro 2014, 08:28

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od xwing » 03 úno 2015, 17:35

Uvidim co na to moje "chrchlatko" :D 20GB RAM a GPU GTX980 :D
Tesim sa na Grand Canyon ;)

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 557
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od mano » 03 úno 2015, 17:37

ja som to testoval v alpach a 40-50 fps ..

oldboy
Příspěvky: 132
Registrován: 31 pro 2014, 10:07

Re: X-Plane 10 UHD Mesh Scenery v1

Příspěvek od oldboy » 03 úno 2015, 18:57

U me s ortem ZL=17 to tech 16 GB zatim staci i kdyz mi na sytem zustava tech 6 GB. Urcite vice RAM pomuze
i na video karte aspon 2-4GB. Pocet snimku sice pro ten UHDMesh ponekud klesl, ale vykompenzoval jsem to
snizenim dohlednostina 6-8 km (na vrtas to staci).

S pozdravem Karel

Odpovědět