Byly doby, kdy se ve SketchUpu dal stáhnout mapový podklad a fungovalo tam i zobrazení terénu což obojí bylo velkým ulehčením pro tvorbu objektů. (ve Windows). Poslední dobou mi tam ale naskočí jakási zhruba orientační mapka, která je pro tento ůčel nepoužitelná.
Nevíte někdo proč to tak je a jestli se to dá nějak obejít?
Díky
Tvorba ve SketchUpu
Tvorba ve SketchUpu
Mirek Kadlec
Re: Tvorba ve SketchUpu
Ahoj Mirku
No co mám vypozorované, tak vždy s nástupem nové verze, ten geolocation ve starší verzi přestane fungovat...
Sketchup 2017 jede v pohodě
No co mám vypozorované, tak vždy s nástupem nové verze, ten geolocation ve starší verzi přestane fungovat...
Sketchup 2017 jede v pohodě
Mám poslední verzi SketchUpu (2017) a je to pořád ta stejná "mapa".
Mirek Kadlec
Tak to je divné, mě tam běží normálně googlácká foto mapa.... Až budu doma schválně juknu, zdali se neda ta mapa měnit... Ale nevim, nevim....
EDIT : koukám na to : tak přímo po rozkliknutí "přidat lokaci" mě naběhne buď fotomapa, nebo klasická (osm) mapa . V pravém horním rohu mám simbol "vstev" a po rozkliknutí buď Satelite, nebo Map. A koukám, že už nepoužívají satelit google, ale jakési Digital globe...
EDIT : koukám na to : tak přímo po rozkliknutí "přidat lokaci" mě naběhne buď fotomapa, nebo klasická (osm) mapa . V pravém horním rohu mám simbol "vstev" a po rozkliknutí buď Satelite, nebo Map. A koukám, že už nepoužívají satelit google, ale jakési Digital globe...
Ty vrstvy jsem tam nenašel. Jen dole vpravo jsou odkazy na mapy, ale ty se otevřou v prohlížeči.
Mirek Kadlec
Jestli pak to nebude tím.... Jinak bohužel nevím.
Tak na PRO verzi těch 695 dolarů skutečně nemám. Takže si musím poradit jinak.
Díky za info Mirek
Díky za info Mirek
Mirek Kadlec