Mano

Jaký mám HW, nastavení XPL, jakou verzi a jak mi to běhá
Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 573
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Mano

Příspěvek od mano » 31 pro 2014, 01:28

Takže toto mám momentálne:

PC zostava:
CPU Intel Core i5-4670K 3,4GHZ tak na 4,4GHZ
MB MSI Z87-G45 Gaming
RAM 16GB 1600
GPU MSI GTX1080 Gaming X 8G GDDR5X 10108MHz
HDD SSD Samsung 500GB + WD 600GB + WD 1tB

OS WIN 10 Pro 64Bit

X-plane 11

JOY MS Sidewinder FF 2 + podomacky spravene pedale
Naposledy upravil(a) mano dne 19 říj 2017, 12:39, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
djbuldog
Příspěvky: 172
Registrován: 11 led 2015, 10:23
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od djbuldog » 11 led 2015, 20:40

mas nejaky obrazek tech podomacky spravenych pedalu? Pripadne info o tom, jak jsi je vyrobil :)

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 573
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od mano » 11 led 2015, 21:40

Pofotim ked pridem domov

Pisem z mobilu berte ohlad...

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 434
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od masa » 11 led 2015, 21:58

By se tu vubec nekde mohlo vytvorit vlakno, nas vlastnorucne vyrobeny HW... Fotek by se tam myslim seslo dost.
Obrázek

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 573
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od mano » 16 led 2015, 15:57

nastal mensi update :P

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 573
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od mano » 28 úno 2015, 13:07

rozmyslam co este zamenit aby som bol spokojnejsi. Hneva ma ked letim niekde dalej a ma nieco nacitat tak klesnu fps ku nizskej hodnote. Ako to obmedzit aby sa to nedialo ? je to pomalym diskom ?

oldboy
Příspěvky: 132
Registrován: 31 pro 2014, 10:07
Bydliště: Bratislava

Re: Mano

Příspěvek od oldboy » 28 úno 2015, 14:14

Ano Martin, je to o pomalejsom HDD. Keby si (teoreticky) mal na svojom PC Thunderbolt port s rychlostou prenosu
na obe strany 20Gb/s (alebo stare modely 10 Gb/s) a k tomu mal SSD diskove pole alebo HDD pole s RAID 0 tak mozes
mat rychlost prenosu dat az 900 MB/s. Ide len o to ci sa to za tolke peniaze vyplati. Ved len 4TB diskove pole s RAID 0
Pegasus2 R4 4TB Ta vyjde na 1000,-Eur a to nehovorim o novej maticnej doske s TB portom. Tak ze sme vsetci nuteny
ku kompromisom. Lacnejsie riesenie na ukor rychlosti. Aj ja pozorujem, ze ked sa blizim k hraniciam stvorca kde zrovna
letim, ze zacina nacitavat dalsi stvorec, fps sa znizi, treba vydrzat, zatial na lepsiu konfiguraciu nemam.

S pozdravom Karol

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 573
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od mano » 28 úno 2015, 14:24

A co tam moja doska a SSD disk ? zatial mam SSD len na windows..

oldboy
Příspěvky: 132
Registrován: 31 pro 2014, 10:07
Bydliště: Bratislava

Re: Mano

Příspěvek od oldboy » 28 úno 2015, 14:31

No dosku aj SSD na Windows si nechaj. Skus popytat tu na fore kto ma skusenosti s SSD (250-500 GB) pre X-Plane.
Ci aj tam dochadza k znizeniu fps pri nahravani scenerky. A naviac pokial mas PC a Win da sa PC doplnit o HW raid
kartu a ked na to pichnes SSD namiesto HDD tak uvidis ten srumec. Ale to je zasa iba snivanie, treba vela penazok.

S pozdravom Karol

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 573
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Mano

Příspěvek od mano » 28 úno 2015, 14:33

to ja len premyslam do buducna... neplanujem zatial ziadnu vacsiu investiciu do pc pred letom... paniazky teraz pojdu skor do lepsieho lietania ..

Odpovědět