Kolektiv
Kolektiv
Neco pro inspiraci. Je to takova prvni verze, ktera by se dala jeste dost vylepsovat, ale nejaky cas mi asi bude stacit. Leta se s tim pekne
Elektronika Bodnar, jeden hall a jeden potak + nejaky ten vypinac a tlacitko.
Rozlozeno:
A slozeno:
Elektronika Bodnar, jeden hall a jeden potak + nejaky ten vypinac a tlacitko.
Rozlozeno:
A slozeno:
Re: Kolektiv
namiesto zavazia daj tlmic ale inspiraciu si spravil peknu
Moc pěkný! A funguje ti i plyn?
A v7robn9 dokumentace by nebyla?
A v7robn9 dokumentace by nebyla?
Diky!
Mano: Jj, byl by lepsi, ale nenasel jsem dostatecne slaby, tohle bylo zatim rychlejsi
Vita: Funguje, jen trochu doladim, at se mi tam ta plastova trubka neposouva, ted ji drzi jen jedna matka a musi se s tim dost opatrne. Vyrobni dokumentace zadna neni , ale muzu o vikendu nafotit par detailu
Mano: Jj, byl by lepsi, ale nenasel jsem dostatecne slaby, tohle bylo zatim rychlejsi
Vita: Funguje, jen trochu doladim, at se mi tam ta plastova trubka neposouva, ted ji drzi jen jedna matka a musi se s tim dost opatrne. Vyrobni dokumentace zadna neni , ale muzu o vikendu nafotit par detailu
Ono sa robi tak ze sa kupi tlmic, rozoberie do prepazky co to brzdi sa navrta par dier a znova zlozi
Pisem z mobilu berte ohlad...
Pisem z mobilu berte ohlad...
Budu rád. A co dorazy na cyklice a trochu ji zkrátit? Že bysme pak zase s Kamilem zajeli potestovatme2d píše:Diky!
Bude, bude
Ted pedaly, k tomu pridelat cykliku a upravit + ty dorazy.
A domluvit se muzem
Ted pedaly, k tomu pridelat cykliku a upravit + ty dorazy.
A domluvit se muzem