Není se moc čím chlubit, ale dávám to sem spíš pro představu kolik taková sranda může stát, případně čeho se budu snažit příště (až si jednou konečně něco udělám pro sebe) vyvarovat.
Není to žádný zázrak, nevšímejte si prosím uvedených názvů, je to dělané opravdu jen pro jednoho člověka s menší než malou zkušeností a trošku nestandardním přístupem.
Rozměr je 690 mm * 75 mm
Základem je panel z ocelového plechu 1,5 mm vyřezaný na laseru za ca. 200 Kč. Věřím, že by se to dalo udělat i levněji, já jsem ale spěchal, takže jsem cenu vůbec neřešil.
Na plechu je nalepený samolepicí papír. Jak vidno (a jak jsem očekával) je to velice náchylné na poškrábání, takže v další verzi se budu snažit vytvořit něco zalaminovaného.
Cena tisku a papíru ca. 50 Kč. Příště se určitě vyhnu jakékoliv jiné barvě než bíle. Na počítači to sice vypadá čupr, ale v reálu je to dost špatně vidět.
Nejnákladnější byli spínače z GME. To vyšlo kolem 600-700 Kč. Určitě by se oplatilo nakupovat na Aukru nebo eBay.
Zatím to není připojeno k PC. To budu řešit buď Bodnárem, nebo Arduinem.
Arduino vyjde asi trochu levněji, ale chce to programování, což u Bodnara odpadá. Takže to asi nakonec BU0836A