Logo XPL.cz
Re: Logo XPL.cz
A co na foru logo zrusit a nechat tam jenom ten napis "forum.xpl.cz /Forum o simulátoru X-plane" a na wikinu hodit ikonu xplane, ta je takova pekne ctvercova 

ja by som namiesto PHPBB skor dal dake lietadlo a napis mmozno CZ/SK komunita .. a ako pise Jirka na WIKI stranku dat origo xplane logo 

Já bych to viděl třeba takhle:
Prostě něco neutrálního s odkazem na logo X-Plane. Na fontu a barvičkách by se dalo ještě zapracovat, stejně tak na ořezu a kvalitě toho ikska.
Prostě něco neutrálního s odkazem na logo X-Plane. Na fontu a barvičkách by se dalo ještě zapracovat, stejně tak na ořezu a kvalitě toho ikska.
Ivan Šmilauer
X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
X-Plane 10 | iMac 27'' Intel Core i7 3.4Ghz, 8GB RAM 1333 MHz DDR3, AMD Radeon HD6970M 2048 VRAM, OS X 10.10.1 | Thrustmaster Warthog, Saitek Panels & Pedals, TrackIR 5
Tak, tohle Ivanovo bych s klidnym srdcem hodil do fora a nejak upravene do ctverecku i do wiki. Vypada to, ze nejaky schopny grafik, ktery by vytvoril logo, ktere by bylo opravdu logem tu proste zatim neni, takze bych sel cestou neceho jednoducheho, neutralniho.
Jo, to je dobry Ivane.
Mozna kulatejsi font, klidne bych ty pismena dal transparentnejsi (trochu jako vodoznak, ale vyraznejsi) a mozna to xpl.cz cele zmensit a ty x dat pres sebe, pokud by to pak moc nevylezlo.
Mozna kulatejsi font, klidne bych ty pismena dal transparentnejsi (trochu jako vodoznak, ale vyraznejsi) a mozna to xpl.cz cele zmensit a ty x dat pres sebe, pokud by to pak moc nevylezlo.

jj skusit dat Xka do seba to by mohlo byt ono 

Trosku se bojim, ze jakmile date X pres sebe, ze se to X zas trosku ztrati a jsme zpet u naseho oblibeneho klubu cesko-polskeho pratelstvi 

Tady je pár dalších návrhů :
https://drive.google.com/file/d/0B-Zyrt ... sp=sharing
Dát ta ikska přes sebe mě taky napadlo, ale moc se mi to nelíbí. Spíš preferuju ty verze, kde z loga po pravý straně vyčuhuje .cz. I s tím fontem asi bude třeba si trochu pohrát.
No, není to sranda, i takhle jednoduchý logo se musí umět poskládat a zásah nějakýho profíka by se hodil.
https://drive.google.com/file/d/0B-Zyrt ... sp=sharing
Dát ta ikska přes sebe mě taky napadlo, ale moc se mi to nelíbí. Spíš preferuju ty verze, kde z loga po pravý straně vyčuhuje .cz. I s tím fontem asi bude třeba si trochu pohrát.
No, není to sranda, i takhle jednoduchý logo se musí umět poskládat a zásah nějakýho profíka by se hodil.
Ivan Šmilauer
Pekny prehled, za me do fora 4 a na wiki 9
Ale je mi jasny, ze to bude co clovek to nazor, takze nakonec stejne bude muset Petr proste neco vybrat a to tam flaknout 

Souhlasim s Jirkou a Ivane z toho PDF se mi nejvic libi bud #8 nebo #3