V podstatě vidím 2 možnosti:
1) někdo se toho kompletně chopí, já mu tam jen nainstaluji redakční systém, o který si řekne a technicky nám pasuje na hosting
2) zůstane na mě s pomocí ostatních
K bodu 2 pár poznámek, o kterých jsem již s některými z vás mluvil:
- zůstane tam mediawiki, neboť se v tom hrozně snadno editují stránky. Nevýhodou může být horší modifikace stylů nebo vůbec grafické podoby, ale na to stejně moc nejsem, takže zatím tam bude ten default. Estétům se meze nekladou
- nebude tam asi tolik věcí, jako na starém webu. Spíš by to mělo být stručné, ale aktuální
- na starém webu jsou hodnotné články, nemám čas to všechno přetahovat, ale budu rád, když si autoři něco přestěhují
- co by na novém webu mělo být určitě je
* R2 - zde už trochu běží debata konkrétních lidí, co by se o ni měli starat
* VFR projekt či jeho obdoba. Moje idea je mít vždy aktuální návod, co za scenerky si poskládat, aby VFR létání nějak vypadalo, prostě aby bylo popsáno, nad čím teď létají lidi, kteří dění kolem Xplane aktivně sledují. Jestli ty scenerky budou zde, na peraku, nebo u autorů mě až tolik netrápí. Zrovna tak organizace scenerek do balíků je spíš debata mezi tvůrci
* Tvůrcům mohu posktynout FTP účet a file storage na serveru, aby měli svoje scenerky kam dávat. Linkovat je můžou ve foru, na wiki a ještě může být generovaná stránka na procházení scenerek
Toliko co mám teď v hlavě kolem webu. Pište k tomu prosím svoje komentáře, pokud mě zaujmou, budu tak směrovat svoji aktivitu a nebo aspoň napíšu "Dobrej nápada, dám ti práva na realizaci"