X-Plane + IVAO + počasí

Něco mi nejde nebo se chci jen zeptat.
Odpovědět
mokve

X-Plane + IVAO + počasí

Příspěvek od mokve » 16 říj 2015, 14:32

Ahoj, lítáte někdo na IVAu? Mám poslední dobou problém - pokud se přihlásím na IVAO, tak mi naběhne pro ČR neskutečně blbý počasí - včera sem dokonce u LKPR s BE200 spadnul - samý blesky, viditelnost 0, déšť, mlha, házelo to se mnou ze strany na stranu, na radaru spousta červených míst ... přitom řídící mi hlásil dohlednost 4km :-(
Používám aktulní verzi 10.40 a poslední dobou se mi to stávalo i u starší verze 10.3x. Doplňky jsem už všechny odebral, ani reinstalace nepomohla ... dělá to od té doby, co jsem udělal PP.
Díky za jakoukoliv pomoc.
Pavel

ToSvo

Re: X-Plane + IVAO + počasí

Příspěvek od ToSvo » 16 říj 2015, 17:30

Já lítám na VATSIMu a tam to funguje v pohodě. Chybu bych neviděl v XPL, ale spíš v IVAO klientovy, jaké počasí ti načítá. Zkus přeinstalovat spíš ten a nebo se podívat, jestli není novější verze.
iMac (21.5-inch, Mid 2010), X-Plane 10, Microsoft SideWinder Precision 2 Joystick, Bombardier Challenger 300 Captain Edition

mokve

Re: X-Plane + IVAO + počasí

Příspěvek od mokve » 22 říj 2015, 12:34

Tak už jsem to vyřešil, měl jsem tam defaultně bouřky a počasí přes IVAO to bohužel nepřepsalo, což jsem si myslel, že dělá. Takže výchozí mám pěkné počasí a je to už OK.
Díky

Odpovědět