Ahoj, prosím, mohl by mi někdo poradit, jak si mohu v X-Plane 10 (64bit) pořídit záznam svého letu k pozděší analýze? V menu pod File je možnost "Toggle AVI Movie" ale nevím jak se s ním pracuje a kde se záznam ukládá. Nepodařilo se mi to spustit. Díky za každou radu.
Pavel
Záznam letu.
Re: Záznam letu.
co znamena pod zaznamom ? chces to ako video, alebo ti staci subor do napr. google earth ? kde uvidis vysku/rychlost/ kde si lietal atd ..
Chtěl bych vytvořit zaznam letu - v souboru Data Recorder File. Příklad: Letím a přistanu s řízením v kokpitu a chtěl bych se na to přistání podívat pohledem na bok letadla, abych viděl, jak jsem přistál. Příklady tohoto záznamu (v souborech Data Recorder File) jsem našel, jen nevím, jak si vytvořit svůj vlastní let.
Pokud chces vylozene jen posledni let, mrknout na nej z jineho pohledu, tak na to je replay, po pristani zmackni alt+r.
Moc děkuji za radu. Je to Ok. Díky.
Zdravím.
Nějak se mi nedaří získat kvalitní záznam letu pro úpravu jako video. Zkoušel jsem to přez "SNAP8", ale kvalita je dost mizerná. Mám Win 10 64. na starých windowsech 32 to myslím šlo, ale tady si s tím nevím rady.
Poraďte. Díky Mirek
Nějak se mi nedaří získat kvalitní záznam letu pro úpravu jako video. Zkoušel jsem to přez "SNAP8", ale kvalita je dost mizerná. Mám Win 10 64. na starých windowsech 32 to myslím šlo, ale tady si s tím nevím rady.
Poraďte. Díky Mirek
Mirek Kadlec