Uprava terenu na velkych letiskach

Něco mi nejde nebo se chci jen zeptat.
Odpovědět
mano
Kontaktovat uživatele:

Uprava terenu na velkych letiskach

Příspěvek od mano » 22 led 2015, 17:01

Mam taky napad a chcel by som pocut ostatnych na nazor ci to nieje sprostost :D.

Lietam na Ivao vacsinou VFR nad CZ SK. Na malych letiskach nestretavam skoro nikdy ziadne lieatdla a chcel by som zachovat kopirovanie terenu, teda aby bola draha kryva atd. Ale ked letim napr na LZIB tak tam uz to dake lietadlo je a to zakryvenie drah robi to ze su lietadla rozne, teda v lufte atd.

Moj napad je urobit mesh tak ze pod velkymi letiskami bude rovina ako je v FSke.. Myslite si ze je to sprostost?

Ano viem ze sa da vypnut kopirovanie terenu, ale to vypinam len vtedy ked letim IFR ... Pri VFR mi to pride blbost.

LAKY911

Re: Uprava terenu na velkych letiskach

Příspěvek od LAKY911 » 22 led 2015, 19:57

A nešlo by udělat dvě verze? Jedna se zakřivením a jedna bez. Nevím jak těžké to je, tak mě hned prosím nekamenuj :)
Obrázek

Livien

Příspěvek od Livien » 22 led 2015, 20:26

Je to sprostost :D maj litat normalni sim :D
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze

mano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mano » 22 led 2015, 20:33

mne ide o to ze velke letiska by boli rovne stale ci by bolo zaskrtnute kopirovanie terenu RWY alebo vypnute ..

masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masa » 22 led 2015, 20:42

Podle me to je blbost ;) Uz tak je v mesich bordel a ty bys v tom chtel jeste delat dalsi zmatky. Navic naopak u tech velkych letist mi prijde ten zvlnenej teren fajn... Broste jdu litat online, tak si zatrhnu zatrzitko a mam to plocaty...
Obrázek

Livien

Příspěvek od Livien » 22 led 2015, 20:50

Jelikoz jsi mano jedinej kdo po tom touzi tak si to urob sam :D jako jestli chces mit placaky ok, ale ja velblouda na LKPR miluju :)
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze

mano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mano » 22 led 2015, 20:56

Dakujem za vyjadrenia :) spravim si to nakolko rad lietam VFR a rovna placka na velkom letisku ma nezabije, ale keby som mal take LKFR v rovine to by mi uz vadilo ! :D

VIZE_CZ

Příspěvek od VIZE_CZ » 23 led 2015, 10:12

je to strasna sprostot. Just bych lital se zakrivenejma drahama :-)

ONDR4.cz

Příspěvek od ONDR4.cz » 23 led 2015, 11:06

Už dávno jsem přemýšlel nad tím, že tohle by měla být default funkce xplanu, aby to člověk mohl zaškrtávátkem povolit/zakázat u jednotlivých letišť. To, že nemám prohnutou dráhu bych klidně oželel, ale ono to s ní většinou uřízne i okolní kopce v blízkosti letiště (např. Medlánky, Samedan...) a to už nevypadá hezky, u konvertovaných letišť zase nezřídka bývá na dráze schod a budovy levitují ve vzduchu. Takže když letím z jednoho takovýho letiště na druhý, tak jediným řešením je vlézt po vzletu do nastavení a změnit to tam, než se načte čtverec s cílovým letištěm.

Odpovědět