X737 project by EADT
X737 project by EADT
Zaujimave ze o tejto 737cke, tu nieje ani zmienka...
http://www.eadt.eu/
Ja viem chyba tomu 3D kokpit, ale priblizne 90dni ostava ked bude aj 3D kokpit pre tuto 737cku.
http://www.eadt.eu/
Ja viem chyba tomu 3D kokpit, ale priblizne 90dni ostava ked bude aj 3D kokpit pre tuto 737cku.
Re: X737 project by EADT
No, zmínka byla na starém fóru a od doby, co běží tohle, se ohledně toho projektu moc nezměnilo, tak asi proto. A do 90 dnů už tu snad bude i IXEG, takže pak to taky nikoho nebude zajímat . Ne, to asi přeháním a na freeware je to skvělej počin (i když pokud člověk chce FMC, tak musí zaplatit), ale škoda, že s tím nepřišli už tak před rokem.
Sice tuto masinu som uz nevidel 100 rokov, ale vraj sa na 3D kokpite pracovalo, ale v ktorom kanali skoncil, tak to netusim.
stale sa pracuje, dokonca by malo byt vsetko hotove a mmntalne prebieha testovanie, na youtube su uz aj dake videa ..
Hehe, takze dobre si pamatam....zacali este v roku 2012 a ten topic ma aj vystizny nazov "A sneak x737 3D cockpit"
bude prvsie ako od ixegBefore Eastern holiday confirmed!
je to vonku, skusal to niekto ?
jj, asi při téhle příležitosti konečně vypustím ten repaint SmartWingsu . 3D kokpit je rozhodně krok kupředu, ale jinak mi to přijde na stejné úrovni jako předtím (tj. na freeware velmi slušný, ale srovnávat to s PMDG nebo IXEG nemá smysl, to je prostě jiná liga).
P.S. Kdyby někdo chtěl, tak přeprodám licenci na xFMC (dejme tomu za 50 % ceny), dnes vyšla nová verze. Dohromady to chodilo dobře, koupil jsem to před 2 lety, abych si zkrátil čekání na IXEG, ale letěl jsem s tím jen párkrát a teď už to vůbec nevyužiju.
P.S. Kdyby někdo chtěl, tak přeprodám licenci na xFMC (dejme tomu za 50 % ceny), dnes vyšla nová verze. Dohromady to chodilo dobře, koupil jsem to před 2 lety, abych si zkrátil čekání na IXEG, ale letěl jsem s tím jen párkrát a teď už to vůbec nevyužiju.