Simulators Czech club
Simulators Czech club
Upravil jsem svou skupinu
Nastavil jsem ji jako privátní, pokud chcete kontaktujte mě.
Pro piloty, kteří létají úkoly za skupinu získají 20% (běžně bývá 5%) zisku z letu pro sebe, pokud budete ve skupině můžete ovšem létat i sami za sebe.
Až bude víc lidí budu řešit aktivitu atd.
Vítám všechny
Máme:
LKNM, LKJA, LKDK, LKBR, LYBT, LKHK zásoby na dalších pár.
LET410 cargo, CESSNA C172, C210T, L5B
Členové:
orl_cz
manom (mano)
jmasnik (masa)
Nastavil jsem ji jako privátní, pokud chcete kontaktujte mě.
Pro piloty, kteří létají úkoly za skupinu získají 20% (běžně bývá 5%) zisku z letu pro sebe, pokud budete ve skupině můžete ovšem létat i sami za sebe.
Až bude víc lidí budu řešit aktivitu atd.
Vítám všechny
Máme:
LKNM, LKJA, LKDK, LKBR, LYBT, LKHK zásoby na dalších pár.
LET410 cargo, CESSNA C172, C210T, L5B
Členové:
orl_cz
manom (mano)
jmasnik (masa)
Naposledy upravil(a) orl_cz dne 11 bře 2016, 18:13, celkem upraveno 1 x.
Re: Simulators Czech club
Kdyztak me tam soupni, jmasnik Moc litat u tebe asi nebudu, ale kdyz me nekdy popadne vyvencit C172, tak si dam nejaky kratsi let i u tebe
Jsem koukal, ze tam ted jsem jako staff a muzu ti hrabat treba do cen paliva na FBO To asi nechci byt, klikni mi tam prosim zpet, ze jsem uplne obyc member. Me to prave hlavne zajima, jak to funguje z pozice obyc clena
Tak to jsem netušil, že i do cen, chtěl jsem aby jsi mohl přijmat zakázky z letišť do skupiny
bohuzial toto musi robit len staff navrhovat co mas letiet atd, a ako obyc zamestnanec plnit lety
Pánové, tak já bych do toho šel asi taky
Částečně i proto, že orl má základny hlavně ve východních čechách, což je moje dřívější domovina a vždycky se tam rád proletím.
Moc vydělávat sice asi nebudu, protože momentálně se k simu dostávám o dost míň, než bych si představoval, ale občas bych nám něco málo mohl přivydělat.
Částečně i proto, že orl má základny hlavně ve východních čechách, což je moje dřívější domovina a vždycky se tam rád proletím.
Moc vydělávat sice asi nebudu, protože momentálně se k simu dostávám o dost míň, než bych si představoval, ale občas bych nám něco málo mohl přivydělat.
Tak to byla rychlovka, dik Zkusim ho nejak pomalu dostat do CR. Mimochodem ta registracka G-WACO byla daleko peknejsi Vubec ty realny vypadaj lip jak vymysleny, co se nepodobaj realne pouzivanejm.