Letadla
- Storch (DMax)
pěkně udělaný ULL, k dispozici i plováková verze a pasažérka ve slušivém džínovém kompletu - Tecnam P92 (DMax)
to samé co Stroch, ale bez slečny - PitssS2S (Alabeo)
koupeno ze zvědavosti, model krásný, vrtule a motor jsou nějaký divný - Yak-55M (Nils Danielsson)
první komerční akrobat do XPlane, perfektní model, ale prý nelítá nic moc - Pa-28 Archer (Carenado)
klasika, základní VFR bez autopilota - DHC-3 (STMA)
volání divočiny, zatím toho moc nenalítal, nepříliš pěkný 2D přístroje - Hawker Hurricane (Nils Danielsson)
skvělý model, kokpit má tu správnou, ošoupanou atmosféru, ale bylo třeba si trochu pohrát s CG, hrozně se to klátilo nahoru a dolů - P38J + P51 + Spitfire (Heinz Dzuriowitz)
v devítce tahle letadla byla svého času špička, teď už působí trochu omšele, ale pořád je to radost - T28C Trojan (Khamsin)
pěkný, pár detailů ruší (příliš velký pilot), zajímavě vypadající systém tréninkových misí jsem nezkoušel - L-29 Delfín (MladG)
pěkně udělaný, ale jinak smíšený pocit, hlavně z letového modelu (asi proto, že jsem se o něj kdysi pokoušel, a přijde mi, že lítal líp) - Mig-29 (Colimata)
super model, ale pár detailů ruší jinak pozitivní dojem (příliš výrazné mipmaps, divné efekty za motorem a na křídlech) - F-16C (JS Aircraft)
zklamání, mimojiné i kvůli pilotovi, který je jako figurka z "člověče nezlob se" - Challenger300 (DDen)
na tomhle modelu nejvíc obdivuju zvuky a kabinu pro pasažéry - ERJ-140 (Dan Klaue)
zakoupeno jako poděkování za tutoriály pro PlaneMaker
- AS350B3 (DreamFoil Creation)
asi současná špička, vytknul bych snad jen příliš tmavé analogické přístroje v kokpitu - R22Beta (DreamFoil Creation)
super model, náročnější na pilotáž, ale dá se nastavit citlivost, s jakou to reaguje - BK117 (Nils Danielsson)
nezáludná mašina, super model, není co dodat - Mi-2 (Mins)
vypadá a lítá hezky, ale animace rotoru není úplně dotažená