LKPR - objekty ve vzduchu
LKPR - objekty ve vzduchu
nainstaloval jsem si LKPR a mam ho ve vduchu lampy auta přepravní vozejky nainstalované man ortofoto 16 a mesh 16 v3 kde je chyba burgy.
Re: dotaz
ak to chces mat vporiadku odskrtni kopirovanie rwy podla terenu ..
Re: LKPR - objekty ve vzduchu
Burgy, davej prosim prispevkum lepsi predmet. Tedy ceho se to tyka a na zakladat vzdy tema s predmetem "Dotaz".
Diky, to jsem si pekne zamoderoval
Diky, to jsem si pekne zamoderoval

Chyba je v tom, že v té scenérce je drtivá většina objektů kotvená k prahu dráhy 06 nebo k podobně nesmyslným místům a to i u těch objektů, které jsou třeba na apronu south. Když se vypne RWY follow terrain contrours, tak sem tam něco malinko levituje (třeba nějaká auta na apronu south), ale dá se s tím bez problémů žít. Vzhledem k tomu, že to letiště je velké a není na rovině, tak s RWY follow terrain contours je to nepoužitelné. Původní MSFS scenérka je bohužel asi tak tisíckrát různě záplatovaná a různě upravovaná, že ve stavu, v jakém momentálně je, se s tím nedalo nic moc víc dělat. Respektivne muselo by se to celé udělat defato úplně znovu. Vzhledem k tomu, že má co nevidět vyjít nová payware scenérka pro MSFS, tak s tou freeware MSFS scenérkou autor už nic dělat nebude. Ta současná konverze je prostě takové provizorium s tím, že doufáme, že až bude hotová payware scenérka do MSFS, tak se autoři pustí i do X-Planu.
Taky jsem na to koukal. Neexistuje nějaký .obj editor? Nebo něco co by mi to vyexportovalo do formátu, který se dá upravit...
Si robis srandu? Kazdy editor co vie export obj vie aj import obj 
Pisem z mobilu berte ohlad...

Pisem z mobilu berte ohlad...
Opravovat to rucne by bylo asi hrozne slozity. Co takhle na to napsat nejaky skript?
Kazdy obj by se premistil na souradnice 0,0,0, ulozil by se vektor posunu, vektor by se pricetl k puvodnim GPS souradnicim ve scenerce. Je tento problem u vice scenerek? Jestli by se to vyuzilo vic nez jednou

uz si pockajme na novu scenerku 

A ví se vůbec, jestli se na ní pracuje? Když vidím jak se prodlužuje tvorba tý do FSX, tak abych se tý do XPL vůbec dožil...