Simulators Czech club
Re: Simulators Czech club
Teď jsem koukal a už toho Beavera nevidím. Vidíš ho někde?
DeHavilland DHC-2 Turbo BeaverBiblbrox píše:Teď jsem koukal a už toho Beavera nevidím. Vidíš ho někde?
Darros, Darros Island, Seychelles 232 000
Madejra 330 000
Nic jiného v blízkosti
Buď je prodaný nebo s ním někdo letí, Registrační značku nevíš?
ve francii je jen tenhle a ten není naprodej
G-ICEA* DeHavilland DHC-2 Beaver
G-ICEA* DeHavilland DHC-2 Beaver
Jo, to byl určitě on. Asi nás iceman předběhl
Podle me ale chcem neTurbo Tech je na prodej vic, vsechny ale v emerice a navic nechutne drahy.
Presne tak. Turbo nee.
A z Ameriky bysme s tim leteli domu pul roku...
Ja bych to udelal takhle. Ja ty penize poslu na ucet a proste Beavera budeme hlidat. Az by se objevil nekde v Evrope nebo okoli, tak by jsme ho koupili. Pokud by ty prachy byly potreba mezitim na neco jinyho, tak by se poridilo neco jinyho s tim, ze proste Beaver porad v hledacku...
A z Ameriky bysme s tim leteli domu pul roku...
Ja bych to udelal takhle. Ja ty penize poslu na ucet a proste Beavera budeme hlidat. Az by se objevil nekde v Evrope nebo okoli, tak by jsme ho koupili. Pokud by ty prachy byly potreba mezitim na neco jinyho, tak by se poridilo neco jinyho s tim, ze proste Beaver porad v hledacku...
Ono jde nejak letadlo rozebrat, asi nalozit do neceho vetsiho a pak zas nekde jinde slozit. Jak prakticky na to a kolik to stoji ale nevim. Jenom jsem si toho vsiml u toho koupenyho WACA, ktery je z USA, pres more se vezlo, v Anglii zas slozeno. Jinak WACO je nejaky rozbity a potrebuje opravit...