Karolove obrazky
Karolove obrazky
Trosku jsem poletoval nad Dolomitemi s UHDMesh v.1
- Přílohy
-
- Dolomity 2.jpg (797.4 KiB) Zobrazeno 4064 x
-
- Dolomity 1.jpg (666.42 KiB) Zobrazeno 4064 x
-
- Cortina D` Ampezzo.jpg (918.24 KiB) Zobrazeno 4064 x
Re: Karolove obrazky
Dalsi obrazky z Bolzana
- Přílohy
-
- Airport Bolzano.jpg (716.92 KiB) Zobrazeno 4063 x
-
- Bolzano.jpg (1021.16 KiB) Zobrazeno 4063 x
Mě se to taky líbí víc bez něj. Oni ty "zapečený" mraky a stíny na kopcích nevypadaji v těch Alpach úplně pěkně.
kopce vypadaju krajsie bez orthofota... ale mesta zase si ziadaju ortofoto ..
No prave Martin, preto mam to orto. Na slovensku a v cesku je to s ortom daleko lepsie ako bez. Je to vela miest a dedin s velkou hustotou.
Je pravda, ze v tych Alpach by to mozno vyzeralo lepsie bez orta. Ale mat cast scenerok s ortom a zasa cast bez sa mi zda nesytemove.
Tak, ze zatial to menit nebudem. Mozno ako LR raz vytvori default krajinu lepsiu (krajsiu) ako ma teraz tak to orto vyhodim, ale zatial nie.
S pozdravom Karol
Je pravda, ze v tych Alpach by to mozno vyzeralo lepsie bez orta. Ale mat cast scenerok s ortom a zasa cast bez sa mi zda nesytemove.
Tak, ze zatial to menit nebudem. Mozno ako LR raz vytvori default krajinu lepsiu (krajsiu) ako ma teraz tak to orto vyhodim, ale zatial nie.
S pozdravom Karol
Ahojte dalsi screeny, tento krat z dalekeho Skotska.
ZL=16 orto a domecky ala world2xpl v.0.6
S pozdravem Karel
ZL=16 orto a domecky ala world2xpl v.0.6
S pozdravem Karel
- Přílohy
-
- Glen Nevis 1344 m.jpg (638.75 KiB) Zobrazeno 3990 x
-
- Glen Nevis a Fort William Scotland.jpg (930.87 KiB) Zobrazeno 3990 x
Dalsi obrazek z testovaciho letu z Horic. Vladimire velmi pekne jsi uelal ty Horice. Zadny problem.
Dekuje Ti Karel
Dekuje Ti Karel
- Přílohy
-
- Horice LKHC.jpg (822.28 KiB) Zobrazeno 3960 x
Ahojte,
dnes jsem se byl podivat na letisti LFCM (da se stahnout ze stranky xpfr.org), ktere lezi nedaleko mesta Millau
zname podle stavby viaduktu ponad reku Tarn. Maximalni vyska mostu presahuje vysku Eifellove vezi v Parizi.
S pozdravem Karel
dnes jsem se byl podivat na letisti LFCM (da se stahnout ze stranky xpfr.org), ktere lezi nedaleko mesta Millau
zname podle stavby viaduktu ponad reku Tarn. Maximalni vyska mostu presahuje vysku Eifellove vezi v Parizi.
S pozdravem Karel
- Přílohy
-
- Viadukt ponad reku Tarn ve Francii.jpg (874.71 KiB) Zobrazeno 3945 x
Ahojte,
nekteri doporucuji nepouzit orto, ze je to pekne i bez orta. Martin ma pravdu v tom, ze mesta vypadaj hrozne, ty flaknuty ctverce se semi terenem zrovne moc pekne nevypadaji.
Tak ze zustavam i pres nektere nedostatky u orta.
S pozdravem Karel
nekteri doporucuji nepouzit orto, ze je to pekne i bez orta. Martin ma pravdu v tom, ze mesta vypadaj hrozne, ty flaknuty ctverce se semi terenem zrovne moc pekne nevypadaji.
Tak ze zustavam i pres nektere nedostatky u orta.
S pozdravem Karel
- Přílohy
-
- Tak to vypada bez orta. Dekuji neprosim si..jpg (963.52 KiB) Zobrazeno 3911 x