Vylepseni FSE webu pres opicaka

Létání na fseconomy.com. Přepravování lidí a nákladů za virtuální peníze. Provozování letadel a letišť.
Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od masa » 15 pro 2016, 08:41

Zkusil jsem neco udelat s FSE webem pres Greasemonkey a vypada to, ze by to nejak slo prznit. Napadlo me udelat treba tohle...

* doleva sloupec, kde by si clovek mohl nastavit linky na oblibeny letiste, letadla (nemusel by tam cvakat icao pres to hledani)
* vymlatit ze stranek odstavce s napovedou
* udelat na detailu letadla klikatelny icao letiste, kde to ero ted stoji
* roztahnout mapu u letiste a namalovat do ni dostupne lety

...jsou to zatim jenom napady, na jisto si chci udelat jenom to prvni.

Je zajem to nejak pouzivat, tj. mam to nekam strcit, abyste si to moli nainstalovat. Pripadne se nebranim dalsim napadum, jak ten jejich web udelat malicko lip pouzitelnej a peknejsi.
Obrázek

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od masa » 15 pro 2016, 08:49

Takhle nejak to pak vypada s tim menu vlevo...
Přílohy
FireShot Capture 1 - FSEconomy terminal - http___server.fseconomy.net_airport.jsp.png
FireShot Capture 1 - FSEconomy terminal - http___server.fseconomy.net_airport.jsp.png (109.22 KiB) Zobrazeno 1133 x
Obrázek

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 556
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od mano » 15 pro 2016, 15:50

ja som za tu tretiu moznost, rychle siahnutie po ere kde prave stoji :) mal by som oprasit konto :D

Uživatelský avatar
lmanik
Příspěvky: 21
Registrován: 26 bře 2016, 00:28

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od lmanik » 15 pro 2016, 21:12

Jestli chces udelam ti ucet u me na verejnem gitlabu a kam to muzes hazet a muzeme pripadne dalsi na tom delat a nebo posouvat dal :). Dej echo a ja to zalozim kdyby neco.
Momentálně létám: Beechcraft King Air C90 (N52KM na leasing)
Co pilotuji: A320, Beechcrafty, Cesny

Obrázek

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od masa » 16 pro 2016, 07:12

No spis to hodim na svuj ucet na github. Nemas zkusenost s tim, jak nejlip to pak distribuovat? Podle me by to mohlo jit primo z toho githubu, proste nalinkovat tu master verzi filu. Ale nevim, jestli se to tak dela a nakolik to je dobrej napad :)

Odesláno z mého Lenovo A7600-F pomocí Tapatalk
Obrázek

Uživatelský avatar
lmanik
Příspěvky: 21
Registrován: 26 bře 2016, 00:28

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od lmanik » 16 pro 2016, 20:00

Jasný to není problém, udělala by se asi dvě branche jedna stable a druha dev, stable by se nalinkovala do gm a dev by bylo na vyvoj, jakmile by se to odladilo spojila by se dev se stable a tak dokola :).
Momentálně létám: Beechcraft King Air C90 (N52KM na leasing)
Co pilotuji: A320, Beechcrafty, Cesny

Obrázek

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od masa » 18 pro 2016, 10:20

Tak prvni verze hotova :)

Umi to vlevo to menu a v nem nastavitelny oblibeny letiste a pak to vymlati nektery vysvetlivky, ktery tam akorat zabiraj misto a clovek kdyz s tim umi, tak je nepotrebuje.

Skript je tu - https://github.com/jmasnik/FSEconomyM/r ... yM.user.js

Zkousel jsem to v Chromu s Tampermonkey.

Aby to behalo, tak je potreba si nainstalovat do Chromu tohle http://tampermonkey.net/ a pak staci vlizt na ten link vyse a melo by to samo nabidnout instalaci toho skriptu. Aktualizace skriptu by pak taky nejak mely fungovat samy, to se jeste uvidi :)
Obrázek

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 556
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od mano » 18 pro 2016, 15:51

instalacia jednoduchsia ako som si myslel :D zatial to pracuje spravne :) este mozno pridat lietadla.. kliknes na lietadlo a da ta na letisko kde momentalne je ..

Uživatelský avatar
masa
Příspěvky: 421
Registrován: 30 pro 2014, 22:31
Bydliště: Praha 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od masa » 18 pro 2016, 16:01

Letadla budou, ale teda tak, ze kliknes, dostanes se na detail letadla, tam kliknes znova, dostanes se na letiste. ;)
Obrázek

Uživatelský avatar
mano
Příspěvky: 556
Registrován: 30 pro 2014, 22:14
Bydliště: Ruzomberok
Kontaktovat uživatele:

Re: Vylepseni FSE webu pres opicaka

Příspěvek od mano » 18 pro 2016, 16:04

staci aj tak

Odpovědět