Prosím o radu. Nejdříve jsem na i Mac - X Plane 10 instaloval Saitek Yoke system a následně Saitek Rudder Pedals. Vše funguje bez problému bez ovladačů.
Nyní jsem dokoupil Saitek Radio panel, ale po připojení k iMac je panel mrtvý. Poradí prosím někdo jak oživit - instalovat?
Předem děkuji.
Molina
Saitek Radio Panel
Re: Saitek Radio Panel
Nemám ani iMac, ani nic od Saiteku, ale zkus tohle:
http://forums.x-plane.org/index.php?/fi ... ls-plugin/
http://forums.x-plane.org/index.php?/fi ... ls-plugin/
Díky moc za snahu,ale i s tímto pluginem nic.
Napíšu tedy na podporu Saiteku.
Napíšu tedy na podporu Saiteku.
-
Dotaz je už dost starý, takže netuším zda je stále ještě aktuální, nicméně.....
Saitek používám - 2x radio, switch, multi panel spolu s xpl 11 steam version ve Win 10.
Oživuji to tímto pluginem
https://forums.x-plane.org/index.php?/f ... inmac3264/
Plugin mě jede naprosto k mojí plné spokojenosti.
Ten plugin Xsaitekpanels mám vyzkoušený také i v Linuxu, konkrétně v nějaké starší 64bit Fedoře (tuším, že 21). Bylo to na xpl 10 64bit linux steam version. A jelo to naprosto bezvadně.
Na Applu jsem to nezkoušel, ale dle diskuze k tomu pluginu by to mělo jet bez problému.
Saitek používám - 2x radio, switch, multi panel spolu s xpl 11 steam version ve Win 10.
Oživuji to tímto pluginem
https://forums.x-plane.org/index.php?/f ... inmac3264/
Plugin mě jede naprosto k mojí plné spokojenosti.
Ten plugin Xsaitekpanels mám vyzkoušený také i v Linuxu, konkrétně v nějaké starší 64bit Fedoře (tuším, že 21). Bylo to na xpl 10 64bit linux steam version. A jelo to naprosto bezvadně.
Na Applu jsem to nezkoušel, ale dle diskuze k tomu pluginu by to mělo jet bez problému.
Mě se bohužel nepodařilo rozchodit ani s tímto pluginem a to nejprve na iMacu a pak jsem přešel na Windows 10 herní počítač se stejným výsledkem. Po instalaci se to tváří vše v pořádku ale při daslších spuštěních již nefunguje jako při prvém spuštění.Řešil jsem správné napájení USB, ale nic nepomohlo.
Nakonec jsem upřednostnil aplikace na iPadu a Saitek panely odpískal. Pro mne bohužel vyhozené peníze.
Nakonec jsem upřednostnil aplikace na iPadu a Saitek panely odpískal. Pro mne bohužel vyhozené peníze.
-
Použil jste nejnovější verzi, tuším 2.69?
Ukáže se vám ten Xsaitekpanels v menu plugins?
S Applem nemám žádnou zkušenost, ale ve Win 10 jsem do adresáře
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\X-Plane 11\Resources\plugins
(používám xpl11 pod steamem)
jsem prostě nakopíroval Xsaitekpanels přesně tak jak je to popsáno v manuálu k tomu pluginu a jede to naprosto bezchybně. Stejnou zkušenost jsem udělal také i s Linuxovou verzí xpl10.
Jo, ještě připomínka - samozřejmě nesmíte používat originální plugin od Saiteku (dnes Logitech). Použijete pouze Xsaitekpanels/64/win.xpl !!
Ukáže se vám ten Xsaitekpanels v menu plugins?
S Applem nemám žádnou zkušenost, ale ve Win 10 jsem do adresáře
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\X-Plane 11\Resources\plugins
(používám xpl11 pod steamem)
jsem prostě nakopíroval Xsaitekpanels přesně tak jak je to popsáno v manuálu k tomu pluginu a jede to naprosto bezchybně. Stejnou zkušenost jsem udělal také i s Linuxovou verzí xpl10.
Jo, ještě připomínka - samozřejmě nesmíte používat originální plugin od Saiteku (dnes Logitech). Použijete pouze Xsaitekpanels/64/win.xpl !!
Děkuji za snahu pomoci. Ještě jednou jsem vše udělal jak popisujete. XP11 i XP10 mi jede pod Windows 10.
Nainstalováno dle návodu.Verze 2,69.V menu plugins se panely ukáží.Při prvém spuštění fungují bez problému.Stačí jen změnit letadlo a již jsou displeje panelů černé a na nic nereagují.
Napájení příslušného USB je OK dle diskuzí na forum.Chová se to stejně jak pod XP10 tak pod XP11.Žádné ovladače Saiteku nebyly naistalovány.
Nainstalováno dle návodu.Verze 2,69.V menu plugins se panely ukáží.Při prvém spuštění fungují bez problému.Stačí jen změnit letadlo a již jsou displeje panelů černé a na nic nereagují.
Napájení příslušného USB je OK dle diskuzí na forum.Chová se to stejně jak pod XP10 tak pod XP11.Žádné ovladače Saiteku nebyly naistalovány.