Error Sila CR a LKKL

Něco mi nejde nebo se chci jen zeptat.
Odpovědět
hrobnika2b

Error Sila CR a LKKL

Příspěvek od hrobnika2b » 25 čer 2015, 17:39

Dobrý den
Zdravím všechny příznivce virtuálního létání s X-Plane 10.
Rád bych se zeptal zkušenějších kolegů na chybu ,kterou mi to hází při načítání scenerií a to konkrétně těchto:apt_LKKL_Kladno_v.1.0 a :silaCR_SK_V1
Error LKKL.png
Error LKKL.png (39.33 KiB) Zobrazeno 3650 x
Error Sila.png
Error Sila.png (47.23 KiB) Zobrazeno 3650 x
Je to pokaždé stejné i když posunuji scenerie nahoru nebo dolu v Custom scenery.
Nepomohlo ani přeinstalovat simulátor. Je pravděpodobné že mám někde něco špatně nastavené a nebo mi něco chybí doinstalovat. Je zajímavé, že jiná malá letiště mi fungují bez problémů.
Moc děkuju předem za nápady a rady.
Hrobník

mano
Kontaktovat uživatele:

Re: Error Sila CR a LKKL

Příspěvek od mano » 25 čer 2015, 18:46

z tohto moc nevycitame, treba sa pozriet do logu kde pise error.. prides potom na to aj sam, log sa nachadza v korenovom adresari xpljna

masa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masa » 25 čer 2015, 20:06

Mrkni do toho log.txt jak pise mano, podle me to tam najdes, je to tam psany celkem jasne ;) Tipuju ze ti chybi nejaka knihovna, pripadne mas starsi verzi te knihovny.
Obrázek

me2d
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od me2d » 26 čer 2015, 08:08

Jj, mne to psalo taky, myslim ze R2 nebo OpenScenery, je to zavisle na necem, co Leguan zapomnel pripsat do readme.
Pokud si dobre pamatuju, tak mi pomohl upgrade na posledni r2
Obrázek

hrobnika2b

Příspěvek od hrobnika2b » 11 črc 2015, 22:04

Dobrý večer.
Děkuji všem přispívajícím za rady. Jak se říká dobrá rada nad zlato. Zakopaný pes byl opravdu v neaktualizovamé knihovně R2 Libary. Po nalezení a nainstalování nejnovější verze již vše chodí jak má. Takže ještě jednou díky.
Také bych chtěl moc poděkovat všem, kteří se podílejí na tvorbě různých scenérek a drobností bez nichž bych si dnes již nedokázal tento skvělý simulátor představit. Zvláště pak díky Leguánovi za nádherné Kralupy a okolí. (Pokud by chtěl měl bych pro něj pár námětů na rozšíření)
Přeji všem příjemné chvíle prožité v různých flight levelech X Plane.
Hrobník

Odpovědět