nefunkční letiště LKTB (Brno Tuřany)
Re: nefunkční letiště LKTB (Brno Tuřany)
nie ALT ale WIN to je ten znak windowsu na klavesnici medzi alt a ctrl ..
to jsem zkoušel taky WIN (tlačítko) + enter a nejde (jen mi vyskočí dole lišta a můžu ve win pracovat ale jakmile zapnu jiné okno tak vyskočí na pozadí xplane. Předtím to krísně bylo v okně v liště , třeba když jsem potřeboval na net nebo skype nebo procovat s pc. Při samotném zmáčknutí tlačítka WIN vyskočí dole lišta s win ale xplane neskočí do okna, a při samotném zmáčknutí ENTER vyskočí okno " fligt plane" . Nemužu někde smazat nějaký .ini soubor (ten custom scenery.ini jsem smazal už hodněkrát) , abych se vrátil do takoveho stavu jaké to bylo (nasatvení rozlišení a podobně) xplane po naistalovaní, tím bych to tak vyřešil (a pak si je nastavil potřebné rozlišení, detaily, joistyk a pod)
jak už jsem ti psal v PM nejsem u kompu, ale X-Plane si do nějakýho souboru ukládá nastavení. Zkus si to někde vygooglit, nebo jestli někdo tady neví, jak se ten soubor jmenoval a ten normálně můžeš upravovat v texťáku a tam určitě půjde změnit ten fullscreen.
Roman Svoboda
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
http://helidat.cz:: česká vrtulníková databáze
a ten soubor x-plane.prf stačí smazat ? (aby se mi vyplo to zapínaní hry ve full a zaplo se to v okně) a po restartu hry se vytvoří nový ? nebo jak postupovat ? (nebo obsah toho x-plane.prf sem můžu nakopírovat , je tam moc udajů nevím co) , předem díky
ked ho zmazes, budes to ma tak ako ked si prvy krat spustal xpl
smazal jsem , zapl xplane a je to stejné, stále hra zapíná na celý display .
tak potom niekde vo windowse mas nastavene pustat na fullscreen, skusil si restart PC ? kukni ovladace grafiky pripadne vlastnosti ikonky xpl ci to tam nieje
restartovat pc jsem skusil několikrát, ikonku iplane mám nastavenou na "zapnout v normálním okně" (zkoušel jsem i ostatní možnosti maximalizovaně a minimalizovaně a nic) , změnilo se to jen když jsem v tom xplane zafajfkoval to FULL, nic jiného jsem s pc nenastavoval, ale vrátit do okna to nejde, sakra 

Zmen v rendering option rozlisenie na mesnie ako ma tvoj monitor, a musi to ist.