Simulators Czech club
Re: Simulators Czech club
to by ma aujimalo ako
skoro plná mašinka tam a zpět ale kde, to je moje malé tajemství
Naposledy upravil(a) orl_cz dne 24 bře 2016, 22:37, celkem upraveno 1 x.
No jo, jenže když to má být tajemství, tak nesmíš prozrazovat ani to letadlo. V jeho historii to každý vidí a stačí si projít destinace a dát si dvě a dvě dohromady:)
Jestli by nebylo lepší tyhle kulišárny řešit někde na zamčeným fóru, aby ti někdo zvenku nezačal kopírovat styl
Jestli by nebylo lepší tyhle kulišárny řešit někde na zamčeným fóru, aby ti někdo zvenku nezačal kopírovat styl
díky za upozor.. jinak nejdřív by si každý musel dát práci najít ho
zároveň proto to létám soukromě a peníze pak převádím
zároveň proto to létám soukromě a peníze pak převádím
Ahoj, rád bych se připojil jestli je to možné. Nick mám lmanik a lítám s King Air C90, za který platím měsíční leasing. Díky
Ahoj.
Jenom pro info- v FSE systemu jsi zaveden jako Lmanik.
Oni maji totiz takovou zvlastni statistiku, ze nejdriv se zobrazuji uzivatele A-Z (zacinajici velkym pismenem) a az po nich jsou uzivatele a-z (s malym pismenem na zacatku). Takze jsem te chvili nemohl najit.
Ja SCc ale nevelim, pridat te musi orl.
Jenom pro info- v FSE systemu jsi zaveden jako Lmanik.
Oni maji totiz takovou zvlastni statistiku, ze nejdriv se zobrazuji uzivatele A-Z (zacinajici velkym pismenem) a az po nich jsou uzivatele a-z (s malym pismenem na zacatku). Takze jsem te chvili nemohl najit.
Ja SCc ale nevelim, pridat te musi orl.
Díky moc, to jsem si ani nevšiml, že je tam velké . Zatím lítám zakázky okolo EDDL, tam jich je docela hodně.
Trochu jsem si dnes hrál a hodil éro do barvy:
http://i.imgur.com/VROHjKh.jpg
Trochu jsem si dnes hrál a hodil éro do barvy:
http://i.imgur.com/VROHjKh.jpg
Dotaz na sefa bandy orl.
V Oklahomne se ted prodava DHC-2 reg. N-732JR za solidni peniz.
Sice je to strasne daleko, ale postupne by se s tim dalo priblizovat a pres Kanadu, Gronsko, Island, Faerske ostrovy, atd. preskakt az do Evropy.
Sice by ten prelet byl na hodne dlouho, na druhou stranu by se tim preletem a zakazkama po ceste beztak letadlo zaplatilo.
Jak to vidis?
V Oklahomne se ted prodava DHC-2 reg. N-732JR za solidni peniz.
Sice je to strasne daleko, ale postupne by se s tim dalo priblizovat a pres Kanadu, Gronsko, Island, Faerske ostrovy, atd. preskakt az do Evropy.
Sice by ten prelet byl na hodne dlouho, na druhou stranu by se tim preletem a zakazkama po ceste beztak letadlo zaplatilo.
Jak to vidis?
Tak nic, uz je fuc...