Ahojte.
Prekonvertoval som si letisko (iba objekty, nie APT data) z FSky do X-Plane 10.
Konvert objektov prebehol uspesne, v X-Plane sa zobrazuje.
Ovsem lietadlo sa objavuje vzdy pod scenerkou.
Zmena vysky letiska cez WED nepomaha, ci dam 100ft alebo 10000ft, stale je v rovnakej vyske ako na obrazku.
Ako dostat ero na tu konvertovanu cast ?
Vid obrazok.
Nepomaha ani priorita umiestnenia, ani "sledovanie terenu" a fakt ma to zacina srat.
Diky
Vyska letiska
Vyska letiska
- Přílohy
-
- elevation1.png (627.33 KiB) Zobrazeno 3502 x
Re: Vyska letiska
Ten kopec je ale asi objekt z ty MSFS, ne? A podle me je APT draha o kus jinde jak ta na tom objektu, ta APT zacina tam jak stojis a kus ji tam couha. Prijde mi, ze xpl neumi hodit na start letadlo na objekt, takze to poresit nepujde.
Ak je spravne objekt pomenovany, teda ma urcite vlastnosti, tak ak je aj apt nizsie tak ta da na objekt ..
Ano, ta defualt draha je tam zatial schvalne, aby som videl rozdiel.
Kopec je tiez objekt z FS.
Tie objekty este posuniem v OE, ale musim najprv vyriesit, ako dostat ero vyssie.
Kopec je tiez objekt z FS.
Tie objekty este posuniem v OE, ale musim najprv vyriesit, ako dostat ero vyssie.
Jses si jistej mano? Ja mel za to, ze udelat treba init pozici na stresnim heliportu je problem, vrazi te to dovnitr baraku. Ale treba se mi to jenom zda, nebo uz to davno neni pravda 

niesom doma, ale ked som to skusal tak to slo, xpl si vie skontrolovat ci ma daky objekt na pozicii a podla neho si da vysku
Asi som predtym nieco zle urobil, ale s vypnutym nastavenim sledovanie terenu viem zdvihnut vysku letiska, ale to okolie je desne, cely ostrov je takmer placka, takze tudy cesta nedvede.
Zatial na to kaslem.
Zatial na to kaslem.
a nieje daka free scenerka ? kde upravuje aj teren ?