nemá někdo prosím rozchozeno pod XP11 Saitek / Logitech Flight Switch Panel? Zajímalo by mě jak toho dosáhl.

X-plane plugin nainstalován, test utilitka funguje. Startnu xplane - v default C182 funguje Master Battery a páka podvozku. Zbytek nic. Chci namapovat zbylé přepínače a ouha - v zařízeních není Flight Switch Panel vidět a na klávesové zkratky klávesnice namapovat nejde. Tak stáhnu Saitek plugin co je na x-plane.org fóru, tam se to sice tváří, že by remaping možný byl, ale prakticky není - nefunguje.
Psal jsem na support Logitechu, ale bez odpovědi. Nebylo to zrovna málo peněz a aktuálně jsem dost nakrklý, protože takhle jsem si funkci profi zařízení nepředstavoval. Když jsem loni za pár babek koupil přes PayPal od jednoho Rusa přídavek k Saitek Throtle quadrantu, tak jsem vybalil, dle návodu připevnil k originálu, zapojil do USB - windows rozpoznaly herní zařízení, nové osy, nové tlačítka, X-plane to sice měl místo nějakého super duper pojmenování v zařízeních pod USB:UID1af45a447, ale důležité je, že to funguje. Nechce se mi věřit, že kdejaký bastlíř odvede práci lépe než "renomovaná" firma.