Orto mapyCz ZL 16
Re: Orto mapyCz ZL 16
Prosím prosím, nedá někdo tip, kde by byly pro tvorbu letišť (tedy relativně malé oblasti) ke stažení, případně ke koupi kvalitní orto mapy? Používal jsem Nonimapview na ZL18/19 v kombinaci s google mapami, ale google už tam pere vodoznaky a to dost hustě, podobně jako seznam.cz takže zase nic...
Tak jsem koupil ortomapu dané oblasti na CUZK.cz, protože nic jiného jsem pro ČR nedokázal najít. Data dodány, jen si s nimi nevím rady. Pro jedno letiště je to šest souborů o rozměrech 12500x10000px a jsou k tomu dodány dva typy jgw souborů.
První problém je, že ty dlaždice nejsou čtvercové a druhý v jgw souborech ty koordináty neumím přeložit do stavu se kterým by si XP a jeho decimální zeměpisné souřadnice rozuměly.
No a teď nevím co s tím dál, byl by tady prosím někdo kdo se vyzná a byl by mi s tím ochoten pomoci - rozdělit to do dlaždic 2048x2048 a dostat nějak koordináty pro usazení ve WEDu?
První problém je, že ty dlaždice nejsou čtvercové a druhý v jgw souborech ty koordináty neumím přeložit do stavu se kterým by si XP a jeho decimální zeměpisné souřadnice rozuměly.
No a teď nevím co s tím dál, byl by tady prosím někdo kdo se vyzná a byl by mi s tím ochoten pomoci - rozdělit to do dlaždic 2048x2048 a dostat nějak koordináty pro usazení ve WEDu?
Posli mi email a ja ti to osadim
Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku
Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku