LKZB obrázky z tvorby
LKZB obrázky z tvorby
Bude to chvilku trvat , zatím se s tím dost peru
Re: LKZB obrázky z tvorby
Vláďo, paráda,už se moc těším.Kousek života jsem tam prožil, tak vím , že je tam objektů jak hnoje...díky.
Už to začíná trochu vypadat
Ahoj Vladimire,
moc se mi to libi. Prepokladam, ze touto scenerkou se casem nahradi ta konvertovana z MS FS.
S pozdravem Karel
moc se mi to libi. Prepokladam, ze touto scenerkou se casem nahradi ta konvertovana z MS FS.
S pozdravem Karel
Na obrázcích to vypadá parádně. Vidím pár detailů k doladění, sepíšu to o víkendu a zkusím doložit fotkami. Hezká práce a za Zbraslavičáky moc dík 

Na http://ulozto.cz/xjyPxofL/airport-lkzb- ... -v0-92-zip je raná betaverze , rád bych, kdyby se na to podívali lodičkové , kteří mají z tvorby pro xpl více zkušeností a řádně mi to zkritizovali. Je to první věc, kterou pro xpl dělám, takže předpokládám dost chyb. Okolí letiště je práce Ivana Šmilauera. Pro funkci je nutná knihovna R2, opensceneryx a ruscenery
Ahoj Vladimire,
pekne pracicka. Jsem to oblitl s vrtasem a vypada to pekne. Jsou tam drobne nedostatky, ale v log.txt bez chyboveho hlaseni.
Ten drateny plot je misty nepruhledny. Objekty za nim se ztraceji. Nektere auta (2 ks) levituji nad terenem. Chatka ma 1 roh take ve vzduchu.
Viz prilozene screene. Dekuji Ti za scenerku bude to dokonale az to dotahnes do konce.
S pozdravem Karel
pekne pracicka. Jsem to oblitl s vrtasem a vypada to pekne. Jsou tam drobne nedostatky, ale v log.txt bez chyboveho hlaseni.
Ten drateny plot je misty nepruhledny. Objekty za nim se ztraceji. Nektere auta (2 ks) levituji nad terenem. Chatka ma 1 roh take ve vzduchu.
Viz prilozene screene. Dekuji Ti za scenerku bude to dokonale az to dotahnes do konce.
S pozdravem Karel
- Přílohy
-
- Neni videt pres plot
- Screenshot 2015-01-25 18.36.06.png (634.15 KiB) Zobrazeno 4654 x
-
- Roh budovy ve vzduchu
- Screenshot 2015-01-25 18.32.19.png (209.8 KiB) Zobrazeno 4654 x
-
- Levitujici auto-jsou 2
- Screenshot 2015-01-25 18.31.51.png (566.75 KiB) Zobrazeno 4654 x
Naposledy upravil(a) oldboy dne 25 led 2015, 18:52, celkem upraveno 1 x.
To je takový blbý, kritizovat něčí práci, vykonanou ve volném čase pro dobro ostatních
Myslím, že scenérka se povedla. Vždycky je co zlepšovat, člověk by to mohl upravovat donekonečna. Zkusím napsat pár rad 
Ortophoto by bylo dobré ořezat podle nějaké barevné hranice, třeba podle přechodu mezi polem a silnici, aby nekončilo řezem přes pole/les. Objekty by bylo dobré zarovnat přesně na orto. Pokud pod objektem zůstane světly flek, je lepší jej ztmavit/zamalovat na ortu. Bílý kruh je možné vytvořit pomocí průhledné textury kruhu, bude pak kulatější
U plotů se používá průhlednost, jde ale přes ně vidět skrz baráky. To by mělo být myslím špatným pořadím objektů při renderování scény. Použitá textura zámkové dlažby není moc dobře barevně stabilní a při opakování tvoří čtverečky.

Ortophoto by bylo dobré ořezat podle nějaké barevné hranice, třeba podle přechodu mezi polem a silnici, aby nekončilo řezem přes pole/les. Objekty by bylo dobré zarovnat přesně na orto. Pokud pod objektem zůstane světly flek, je lepší jej ztmavit/zamalovat na ortu. Bílý kruh je možné vytvořit pomocí průhledné textury kruhu, bude pak kulatější

Takové terénní vlny, jako u obrázku se žlutým autem, jsem si naprosto nevšiml. A to si myslím, že jsem se tam plazil vrtulníkem dost nízko
Ani by tam správně sklon terénu v takovém směru být neměl. Večer na to mrknu určitě znovu.

V X-plane tam takovej dost protivnej schod je, začíná u kdosi2 a končí u mrazíka, nevím, jestli je i v reálu